Bitirim Karinca TR Dublaj

Image Hosted by ImageShack.us

Tür : Komedi / Macera / Animasyon
Gösterim Tarihi : 8 Eylül 2006
Yönetmen : John A. Davis
Senaryo : John A. Davis , John Nickle (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Ken Mitchroney
Müzik : John Debney
Yapım : 2006, ABD , 88 dk.

Seslendirenler : Julia Roberts (Hova) , Nicolas Cage (Zoc) , Meryl Streep (Queen Ant) , Paul Giamatti (Stan Beals) , Zach Tyler (Lucas Nickle) , Regina King (Kreela) , Bruce Campbell (Fugax) , Lily Tomlin (Mommo)

Lucas, 10 yaşında, hayatından hiç de mutlu olmayan bir çocuktur. Ailesiyle kısa bir süre önce yeni bir şehre taşınmıştır ve kendisini çok yanlız hissetmektedir. Henüz mahallede hiç arkadaş edinememiş olması ve buna bir de, anne babasının ilgisiz tavırları, ablası Tiffany’nin her fırsatta onu hırpalaması, mahalledeki serseri çocukların bitmeyen tartaklamaları ve uçuk kaçık babaannesi Mommo’nun kafayı uzaylılarla bozmuş olması eklenince, sıkıntıları daha da artmıştır.

Bütün hırsını, bahçedeki karınca yuvalarını bozarak ufak, toprak hayvanlarından çıkaran Lucas, nasıl bir düşman kazandığının farkında değildir. Karıncaların da her birinin kendi kişilikleri, sorumlulukları ve duyguları olduğunu bilmeyen Lucas, evlerini korumaya karar veren karıncaların bir numaralı hedefi haline gelir.



0 yorum:

Yorum Gönder