Body Of Lies - Yalanlar Üstüne

Yapım :2008, ABD / İngiltere
Tür :Aksiyon / Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen :Ridley Scott
Senaryo :William Monahan, David Ignatius, David Ignatius (Kitap)
Oyuncular :Russell Crowe, Leonardo DiCaprio, Carice van Houten, Vince Colosimo, Michael Gaston, Clara Khoury, Alon Abutbul, Jamil Khoury, Shredi Jabarin
Yapımcı :Ridley Scott, Donald De Line
Görüntü Yönetmeni :Alexander Witt
Müzik :Marc Streitenfeld
Süre :1 Saat 58 Dakika
Gösterim Tarihi:10 Ekim 2008

O, ABD istihbaratının yeryüzündeki en iyi adamı, yakınındaki kimsenin hayatta kalamadığı, tehlikeli bölgelerde görev yapan bir ajandır. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) son gizli görevinde ifşa olan sahte kimliğinden başka kimliği olmayan, hayatını güvenli telefon hattının diğer ucundaki duygudan yoksun sese emanet etmiş biridir.

CIA’in kıdemli elemanı Ed Hoffman (Russell Crowe) lüks bir semtteki evinin oturma odasındaki dizüstü bilgisayarından, başının üzerinden geçen mermilerden korunmak için siper aldığı sırada dahi Ferris’in hareketlerini dikte ederek savaş yönetmektedir. Ortaya yeni çıkmış bir terörist lider, dünyanın en iyi istihbarat örgütlerini atlatarak dünya çapında bir bombalama kampanyası başlatmıştır. Onu kandırabilmek için, Ferris’in yeraltı finans örgütleri ve umutsuz şehitler arasına sızması, bunu yaparken de Ürdün Özel Operasyonlar Birliği’yle eğreti bir işbirliğine girmesi gerekecektir. Görevi onu Irak, Ürdün, Washington ve Dubai arasında getirip götürecektir. Ama Ferris, hedefine yaklaştıkça, kendini aynalarla dolu bir koridorda gibi hissedecektir çünkü müttefikler ancak son aldatmacalarında olduğu kadar iyidirler, ve güven, tüm taktiklerin en tehlikelisidir.

0 yorum:

Yorum Gönder