Bunu Resmet - Picture This

Bunu Resmet Picture This

Yapım : 2008, Kanada
Tür : Komedi / Gençlik
Yönetmen : Stephen Herek
Senaryo : Temple Mathews

Oyuncular : Kevin Pollak, Ashley Tisdale, Robbie Amell, Marie-marguerite Sabongui, Maxim Roy, Shenae Grimes, Cindy Busby, Lauren Collins, Justin Bradley, Matthew Raudsepp, Vanessa Matsui, Angela Galuppo, Jesse Rath, Mike Tsar, Milena Chopova, Annette Woloshen, Taylor Baruchel, Lisa Marie Blair
Yapımcı : Ashley Tisdale, Brian Reilly, Patrick Hughes, Ronald Gilbert
Görüntü Yönetmeni : Bernard Couture
Müzik : Richard Marvin(Ashley Tisdale) Mandy Gilbert, okulun en popüler olmayan bir kızdır ve en okulun popüler adamıyla yani Drew, (Robbie Amell)ile bir partiye giderler, . Yine de, onun arkadaşlarının yardımıyla, o, onun koruyucu babasını yenmek zorunda, Drew’in eski-kız arkadaşıdır.
cezbetirken, ve yetenekli Ashley Tisdale (High Shool musical), Mandy Gilbert, sakin ve uygunsuz sosyal bir dışlanmış kimse olarak lisenin acılarını çeker. Hollerde, mükemmel bakışlar ve en son zımbırtılarla çocuklar tarafından yönetti, Mandy, herkese neredeyse görünmezdir, ama en iyi arkadaşların olduğu (Lauren Collins ve Shenae kirleri) o. Popüler dünyadan engellenmiş, o, onun iki en büyük umudunun hakkında hayal ediyor olan onun zamanını harcar: Dikkati indirmek, (Robbie Amell) Patterson’u çekti, okulda en sıcak adam, ve en sıcak yeni cep telefonunu almak.

0 yorum:

Yorum Gönder