Hayalet Sevgililerim – Ghosts of Girlfriends Past

Connor Mead “MATTHEW McCONAUGHEY” bir ünlü fotorafçısıdır. Mesleğini seven özgürlüğüne düşgün geleceği umursamayan bir adamdır. Eğlenmeyi iyi bilir kadınlarla kısa süreli ilişkilerden hoşlanır desek daha doğru olur. O karizmatik gözde biridir.

Connor’ın kardeşi Paul ise daha romantik bir adamdır evliliğin arifesinde, Düğün ihtişamlı başlar ve davetliler arasında Connor’ın çocukluk arkadaşı Jenny’de “JENNIFER GARNER” vardır. Küçüklüklerinde birlerinden pek haz almadıkları için Jenny Connor’ı etkileyici bulmayan bir bayandır. Connor’ın evlilik ve birine bağlı hayatla dalga geçmesi Paul’un evlilik heyecanını engelliyecek olsada merhum amcası gayipten bir mesaj iletmesiyle bu durum engellenir.

Merhum amcası Wayne’den “MICHAEL DOUGLAS” gayipten Connor’a nasıl seslenmiştir diye sorarsanız. Connor’ın –geçmişte, şimdi ve gelecekte— sebepsizce ayrıldığı sevgililerinin hayaletlerini kulanıyor. Hayalet sevgililer, Connor’ın başarısız ilişkilerini gösteriyor. Film aile kurmayı teşfik etmekte oldukça başarılı ve aile kuranların ilişkileri daha başarılıymış gibi bir ortak kanıda karar kılma eğilimde.

Yapım:2009
Ülke: ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Mark Waters
Senaryo:Scott Moore, Jon Lucas
Yapımcı:Jonathan Shestack, Brad Epstein Görüntü
Yönetmeni:Daryn Okada
Müzik:Rolfe Kent
Süre:1 saat 50 dk

0 yorum:

Yorum Gönder