I Love You Phillip Morris

phillipmorris

Steven Russell evli ve çocuğu bir adamdır. İyi bir işi, eşi ve küçük çocukları ile mutlu bir aile tablosu çizmektedir fakat geçirdiği trafik kazası sonucu artık kadınlara olan ilgisini kayıp etmiş ve bu değişim onun hayatında çok büyük değişiklikleride beraberinde getirmiştir. Değişimin farkına varan Steven eski haline dönemek için çaba göstersede başaramamış ve işlediği suçlar yüzünden hapse girmiştir orada yakışıklı hücre arkadaşı Phillip Morris’e (Ewan McGregor) aşık olur. Philip’in tahliye kararıyla yıkılan Stewen aşkı Philip’i bulmak için hapisten kurtulmanın yolarını arar. Jim Carry’i gay rolünde görebileceğimiz bir film.

Senaryo Steve McVicker’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış ve yaşanmış bir hikaye olduğu söylensede filmin izleyici kitlesini artırmak için bu gibi kurmaca eserlerdeki gerçeklik payı nekadar tartışılır.

Son yıllarda Hollywood’ta ve film festivallerinde alınan ödüller bu filmi daha çok ödüllü yapmak için daha da gerçek kılınmaya çalışılıyor olabilir. Her nasıl bir film olursa olsun Jim Carry hayranları için güzel bir film olacağı kesin.

Yönetmen: Glenn Ficarra
Yazar: Glenn Ficarra
Studyo: Consolidated Pictures Group
Oyuncular: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann
Yayımlanma: Şubat 10, 2010
Tür:Dram, Komedi
Yapımcı: Luc Besson, Far Shariat, Andrew Lazar

0 yorum:

Yorum Gönder