Kirli Sırlar - The Good Shepherd

Kirli Sırlar - The Good Shepherd

Tür : Gerilim / Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mart 2007
Yönetmen : Robert De Niro
Senaryo : Eric Roth
Görüntü Yönetmeni : Robert Richardson
Yapım : 2006, ABD
Oyuncular

Matt Damon (Edward Wilson) , Robert De Niro (Bill Sullivan) , Angelina Jolie (Clover Wilson) , Joe Pesci (Joseph Palmi)

Dünyanın en güçlü gizli servislerinden biri olan CIA’i keşfetmeye hazır mısınız?

Edward Wilson, Amerika’nın liderlerini yetiştirmekle ünlü Yale Üniversitesi’nde okuyan, ülkenin ve dünyanın sorunlarına duyarlı bir vatanseverdir. Üniversitede katıldığı kardeşlik örgütü, ileriki yıllarda olaylar karşısında gösterdiği keskin zeka ve ülkesine bağlılığı, yeni yeni şekillenmeye başlayan Amerikan gizli örgüt yapısı için önemli bir insan haline gelmesini sağladı.

İkinci Dünya Savaşı’nın başlaması ile birlikte, CIA’in öncülü sayılan Strateji Servis Ofisi’nde görev alması ile dünyanın en büyük gizli servislerinden biri olacak bir örgütün kuruluş dönemlerinde yer aldı. Soğuk Savaş’ın keskin yüzünün ajanlar için büyük tehlikeler barındırdığı bir dönemde, Edward da hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok yıpranır. Karısı ve oğluna karşı görevlerinde gösterdiği ihmalkarlıklar da dahil, görevi uğruna katlandığı tüm bedellere rağmen katı sadakatinden vazgeçmeyecektir.

Forrest Gump, Köstebek, Munih gibi filmlerin de senaristliğini yapmış olan Oscarlı Eric Roth tarafından yazılmış olan Kirli Sırlar, ikinci yönetmenlik denemesindeki Robert De Niro tarafından yönetiliyor. Oyuncu olarak da yer aldığı filmin oyuncu kadrosu da Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Joe Pesci gibi isimlerle oldukça zengin.



0 yorum:

Yorum Gönder