Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Film İzle

2006 yılının hit aksiyon filmi “CRANK“te, suikastçı Chev Chelios (Jason Statham) damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti. Şimdi, serinin yüksek oktanlı devam filmi “TETİKÇİ 2: YÜKSEK GERİLİM / CRANK HIGH VOLTAGE“da, geçen sefer hayatta kalmayı başarmış olan Chev yepyeni bir güne uyanmak üzeredir…

Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden “TETİKÇİ 2: YÜKSEK GERİLİM / CRANK HIGH VOLTAGE“, Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışıyla başlıyor. Üç ay sonra, Chev gözlerini açar ve zarar görmesi neredeyse imkansız olan kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine, çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.

Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan (Clifton Collins, Jr.), ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan (David Carradine) kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles’a (Dwight Yoakum) başvuran Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo’nun ikiz kardeşi Venus’tan da (Efren Ramirez) destek görür. Yaptığı işi artık bilen kız arkadaşı Eve’le (Amy Smart) tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya kararlıdır. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009
Yönetmen : Mark Neveldine Brian Taylor
Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Müzik : Mike Patton
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular : Jason Statham (Chev Chelios) , Amy Smart (Eve) , David Carradine (Poon Dong) , Clifton Collins Jr. (El Huro) , Ling Bai (Ria) , Corey Haim (Randy)

Crank: High Voltage (2009) – Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Fotoğrafları

Crank: High Voltage (2009) – Tetikçi 2: Yüksek Gerilim Fragmanı



0 yorum:

Yorum Gönder