Watchmen izle


Watchmen 2009 (Türkçe Dublaj)

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
Yönetmen : Zack Snyder
Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.
Oyuncular Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II) , Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)
Konusu:86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.
Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.
Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

BÖLÜM 1

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 5

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 6

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 7

@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

0 yorum:

Yorum Gönder