Zor Karar Türkçe Dublaj izle


Zor Karar (Türkçe Dublaj)
Dev Kadordan İzleyebileceğimiz bir film izlenmesi zaman kaybı olmaz.
Tür : Gerilim / Aksiyon / Suç
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Yönetmen : Oxide Pang Chun , Danny Pang
Senaryo : Jason Richman
Yapım : 2008, ABD , 99 dk.

Oyuncular

Nicolas Cage (Joe) , Shahkrit Yamnarm ( Kong) , Charlie Yeung (Fon) , Panward Hemmanee ( Aom) , Nirattisai Kaljaruek (Surat) , Dom Hetrakul ( Aran)
Soğuk kanlı, acımasız katil Joe, Surat isimli bir suç patronunun 4 düşmanını öldürmek için Tyland'ın başkenti Bangkok’a gider. Bilmediği bu yerde kendine rehberlik etmesi için Kong adlı bir dolandırıcıyı bulur.

Görevini tamamladıktan sonra genç dolandırıcıyı öldürüp ardındaki tüm izleri yok etmeyi planlarken zaman ilerledikçe Kong’a akıl hocalığı yapmaya başlar. Bu süre içerisinde yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza da aşık olmuştur. Bankok’un ışıltılı güzelliği içinde planını hazırlarken, hayatında yaşadığı bu iki gelişmeyle varoluşunu sorgulamaya başlar. Öldürme zamanı geldiğindeyse, Joe katil kimliğinin dışında bir başka kimliğini de keşfedecektir.

Yapımcılığını, Köstebek filmiyle Oscar kazanan Graham King’in yaptığı film, Hong Kong'lu çift yumurta ikizleri yönetmenlerin 1999 yılında çektiklerinin, bir çok ödül sahibi Nicolas Cage'in de başrolde olduğu yeni versiyonudur.

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

zorkarar2 @ Yahoo! Video

BÖLÜM 3

zorkarar3 @ Yahoo! Video

BÖLÜM 4

@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

0 yorum:

Yorum Gönder