Nefes izle

Yapım: 2008 – Türkiye
Tür: Dram, Gerilim, Savaş
Yönetmen: Levent Semerci
Yapımcı: Levent Semerci
Görüntü Yönetmeni: Fırat Yükselir
Süre: 120 Dk.
Gösterim Tarihi: 16 Ekim 2009 (Türkiye)

Senaryo (Kitap): Hakan Evrensel, Levent Semerci , Hakan Evrensel , M. İlker Altınay

Oyuncular: Engin Hepileri, İlker Kızmaz, Mete Horozoğlu, Banu Çiçek, Barış Bağcı

Filmin Konusu:

“Nefes”, Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir ilçedeki komando tugayında bulunan ve Karabal Tepesi’ndeki röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki 40 askerin hikayesidir.

Buz gibi sulardan geçtiler, tepelere tırmanıp, yamaçlardan indiler…

Güneşte kavruldular, iki gün iki gece..

Ellerinde tüfekleri… Sırtlarında evleri… yüreklerinde sevdikleriyle…

Sınır nedir, neresidir bilmezdi çoğu… Emir almadıkları, emir de vermedikleri bir hayattan, her şeyi emirle yaptıkları bir hayata geçtiklerinde sınırları da gördüler..

Mevzilerde beklediler.. Korudukları telsizden analarıyla, babalarıyla, sevgilileriyle görüşebilmek için telefon sırası beklediler…

Kendilerini neyin beklediğini bilmeden günlerce, aylarca beklediler Karabal Tepe’de..


Filmin bütün fragmanlarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Çinliler Geliyor

çinliler
Yönetmen : Zeki Ökten
Senaryo : Fatih Altınöz
Tür : Dram, Komedi
Yapım Yılı : 2006

Oyuncular : Cüneyt Türel , Yaman Tarcan, İpek Bilgin, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün

Konu: İki katlı ahşap evleri, meydanı ve dar sokaklarıyla tipik bir batı Anadolu kasabasında Kurtuluş günü yaklaşmaktadır. Kasabanın yerli halkından bir grup koro oluşturarak Kurtuluş günü için bir sanat müziği konseri hazırlığına girişmiştir. Koro provaların sonuna yaklaşmaktadır. Koroda üç kadın, üç erkek şarkıcı; ud, keman ve klarnet olmak üzere üç de enstrüman bulunmaktadır. Korodaki kişiler aynı zamanda hikayemizin kahramanlarıdır. Koro kendi arasında çok ideal olmasa da bir uyum tutturmuş ve Kurtuluş gününden önceki son provalarından birindedir. Hep birlikte Sadettin Kaynak’ın ‘Bahar Bitti, Güz Bitti’ adlı eserini çalışmaktadır. Herkes yaklaşan konserin heyecanı içindedir. Kasaba ertesi güne uyandığında görünüşte herşey eskisi gibidir, Kasaba sınırında beliren iki büyük siyah jip belediye binasının önünde durana kadar gerçekten de herşey eskisi gibidir. Jiplerden çıkan üç-dört Çinli yanlarındaki Türk işadamı (Sinan Albayrak) ile birlikte belediyenin merdivenlerine yöneldikleri andan itibaren ise artık kasabada hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.


Tam ekran izle

Beethoven Büyük Kaçış

bethoven
Beethoven Büyük Kaçış – Beethoven Big Break
Imdb puanı: 5.0/10
Tür: Komedi
Yönetmen: Mike Elliott
Senaryo: Derek Rydall, Brian Levant (Kitap)
Gösterim Tarihi: 30 Kasım 2008

Oyuncular: Jonathan Silverman, Moises Arias, Jennifer Finnigan, Eddie Griffin, Stephen Tobolowsky, Oscar Nuñez, Joey Fatone, Stefanie Scott, Cesar Millan, Grant Elliott, Zach Kosnitzky, Ali Eagle, Aaron Richmond, Alexis Schulze

Tıkla Divx Olarak izle

Not: Divx filmleri izlemek için bilgisayarınızda divx player kurulu olması gerekir.

Bebek Sevgisi

bebek sevgisi izle
Bebek Sevgisi – Comme les autres
Yönetmen: Vincent Garenq
Senaryo: Vincent Garenq
Tür: Komedi
Yapım: Fransa
Yıl: 2008
Orijinal Dili: Fransızca
Süre: 90 dk.

Oyuncular: Lambert Wilson, Pilar López de Ayala, Pascal Elbé, Anne Brochet, Andrée Damant, Florence Darel, Marc Duret, Liliane Cebrian, Luis Jaime Cortez, Catherine Erhardy, Eriq Ebouaney, Agathe Chouchan, Esther Sironneau, Juliette Degenne, Sophie-Charlotte Husson.


Puma Klubü – Cougar Club

Puma Klubü – Cougar Club (Türkçe Altyazı)
Yapım: 2007, ABD
Tür: Komedi / Gençlik
Yönetmen: Christopher Duddy
Görüntü Yönetmeni: Christopher Duddy
Müzik: Steve Porcaro

Senaryo: Christopher Duddy Hikaye, Glenn W. Garland, Cris Mancuso
Oyuncular: Carrie Fisher, Joe Mantegna, Izabella Scorupco, Jon Polito, Loretta Devine, Robin Thomas, Scott Michael Campbell, Carolyn Hennesy, Kaley Cuoco, Mo Collins, Jason Jurman, Warren Kole, Chyna , Jeremy Rowley, Molly Cheek
Yapımcı: Christopher Duddy, Glenn W. Garland, Wileen Dragovan

17 Yeniden – 17 Agan

17 yeniden izle
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 19 Haziran 2009
Yönetmen : Burr Steers
Senaryo : Jason Filardi
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Rolfe Kent
Yapım : 2009, ABD
Süre: 102 dk.

Oyuncular: ZacEfron (Mike O Donnell (Genç Hali)), Leslie Mann (Scarlett O Donnell),Matthew Perry (Mike O Donnell), Allison Miller (Scarlett (Genç Hali)), Sterling Knight (Alex O Donnell), Michelle Trachtenberg (Maggie ODonnell), Thomas Lennon (Ned Gold), Hunter Parrish (Stan)

Filmin Konusu:
1989yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell okulun baskettakımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucununiçindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeniöğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık20 yıl sonra, Mike’ın şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır.Scarlet’la evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir,ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir velisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşıNed’in yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci birşans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ıngörünümü belki 17 yaşında gibidir, ama 30 küsur yaşındaki tavırları2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz. Mikeen iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyişeyleri kaybedebilir.


Miss March

miss march filmi full izle
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Komedi
Yönetmen ve Senaryo: Trevor Moore , Zach Cregger
Süre: 1 saat 29 dk
Yapımcılar: Tom Jacobson, Steven J. Wolfe, Tobie Haggerty, Vince Cirrincione
Görüntü Yönetmenleri: Anthony B. Richmond, Jeff Cardoni

Oyuncular: Betsy Rue, Alexis Raben, Bonita Friedericy, Eve Mauro, Madison Riley

Filmin Konusu:

Film, Playboy Malikanesi’ne yapılan yolculuğu anlatır. Eugene Pratt, sevgilisiyle balo günü tam birlikte olacakken düşmesi sonucu 4 yıl komada kalır. Uyandığında lise aşkının Playboy kapak kızı olduğunu öğrenir.
O ve arkadaşı Tucker Cleigh Playboy Malikanesi’ne, Eugene’nin hayallerinin kızına ulaşma yolunda türlü serüvenler atlatırlar.
Seksi ve eğlenceli bir film olan Miss March, vizyona girdiği ilk hafta Amerika Box Office’de onuncu sırada yerini aldı.






Şöhret Yolunda

şöhret yolunda izle
Şöhret Yolunda – Casi Divas
IMDB PUANı: 6.6/10
Tür: Komedi
Yönetmen: Issa Lopez
Senaryo: Issa Lopez, Ignacio Darnaude
Görüntü Yönetmeni: Carlos Aguilera
Müzik: Hans Zimmer
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2008
Yapım: 2009 – Meksika
Süre: 107 Dk.
Türkçe Altyazı

Oyuncular: Mónica Huarte, Ana Layevska, Mónica Huarte, Julio Bracho, Maya Zapata, Daniela Schmidt, Gustavo Sánchez Parra, Uriel del Toro, Adrian Alonso

Filmin Konusu:

Meksika’nın her köşesinden gelen hırslı ve güzel dört kadın ..
Ülkenin en güçlü yapımcılarından biri olan Alejandro Mateos’un (Julio Bracho) ülke çapında başlattığı yetenek avına bir anda kendilerini kaptırılar. Onun bir sonraki filminde başrolü kapabilmek için inanılmaz bir mücadeleye girişirler.






Dead Like Me: Life After Death

dead like me filmi izle
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Fantastik – Komedi
Yönetmen: Stephen Herek
Senaryo: Stephen Godchaux, John Masius
Yapımcı: Sara Berrisford, Irene Litinsky, Hudson Hickman
Görüntü Yönetmeni: Richard Marvin
Süre: 87 dk.
Türkçe Altyazılı

Oyuncular: Madeleine Barbeau, Tyrone Benskin, Callum Blue, Justin Bradley, Cindy Busby, Jade Carpenter, Henry Ian Cusick, Crystal Dahl, Susan Glover, Jasmine Guy

Filmin Konusu:
Saftrik Sofer, yeni baş meleği Cameron Kane üstlenir.kurnaz bir işadamı. Kaos ensues ve Papatya en kötü ve Mason olan yeni içime başlayarak ortaya çıkar.George ve Reggie yeni arkadaşları ile yeniden iletişime geçerler.


ZENGİN AVCISI


ZENGİN AVCISI FRANSIZ FİLMİ İZLE
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007
Yönetmen : Pierre Salvadori
Senaryo : Pierre Salvadori , Benoît Graffin
Görüntü Yönetmeni : Gilles Henry
Müzik : Camille Bazbaz
Yapım : 2006, Fransa , 104 dk.


Oyuncular

Audrey Tautou (Irène) , Gad Elmaleh (Jean) , Marie-Christine Adam (Madeleine) , Vernon Dobtcheff (Jacques) , Jacques Spiesser (Gilles) , Annelise Hesme (Agnès) , Didier Brice (François)

Son derece sevimli ama bir o kadar da uyanık bir kız olan Irène, büyük bir otelde garson olarak çalışan Jean’ın, bir yanlış anlama sonucu milyarder olduğunu sanar. Fakat utangaç ve kendi halinde bir insan olan Jean’ın, Irène’nin kendisini sandığı kişi ile yakından uzaktan ilgisi yoktur. Zaten Irène de, Jean’ın garson olduğunu öğrenir öğrenmez, ondan kaçar.

Fakat artık Jean’ın Irène’yi bırakmaya niyeti yoktur; aşık olmuştur. Peşinden onu takip ederek Fransa sahillerine kadar gider. Artık beş parasızdır ama Irène’yi kaybetmemeye de son derece kararlıdır. Bunun için tıpkı Irène’nin istediği ve yaşadığı gibi yaşamaya başlar. Jean, hiç alışık olmadığı bu yeni dünyaya Irène’nin tavsiyeleri ile adım attıkça ikili her geçen gün birbirlerine daha da yakınlaşacaktır.

Amelie ile sinema tarihinde unutulmaz bir karakter yaratan Audrey Tautou, yine sevimli bir komediyle karşımıza geliyor.

style=”text-align: center;”>
style=”text-align: center;”>


BENİM ADIM ELİZABETH

Yeni yabancı film izle

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 11 Mayıs 2007


Yönetmen : Jean-Pierre Améris
Senaryo : Jean-Pierre Améris , Guillaume Laurant , Anne Wiazemsky (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Stéphane Fontaine
Müzik : Philippe Sarde
Yapım : 2006, Fransa , 90 dk.

Oyuncular

Alba Gaïa Kraghede Bellugi (Betty/Elisabeth) , Stéphane Freiss (Régis) , Maria de Medeiros (Mado) , Yolande Moreau (Rose) , Benjamin Ramon (Yvon) , Lauriane Sire (Agnès) , Virgil Leclaire (Quentin)
Yalnızlığı, dostluğu, büyümenin taşlı yollarını ufak bir kızın gözünden görmeye ne dersiniz? Babası bir akıl hastanesi yöneticisi olan küçük Betty, yalnız yaşantısında kendi korkularını büyüterek büyümeye çalışmaktadır. Yalnızlıktan, karanlıktan ve evinin yakınlarındaki perili köşkten çok korkan küçük kız, kendisine tuhaf bir masal dünyası yaratır.

26. İstanbul Film Festivali’nde de gösterilen Benim Adım Elizabeth, Fransız yönetmen Jean-Pierre Améris imzası taşıyor.


SEVİYOR SEVMİYOR

Tür : Gerilim / Romantik
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2003

Yönetmen : Laetitia Colombani

Senaryo : Laetitia Colombani , Caroline Thivel
Görüntü Yönetmeni : Pierre Aïm
Müzik : Jérôme Coullet
Yapım : 2002, Fransa , 92 dk.

Oyuncular

Audrey Tautou (Angélique) , Samuel Le Bihan (Loïc) , Isabelle Carré (Rachel) , Clément Sibony (David) , Sophie Guillemin (Héloïse) , Eric Savin (Julien) , Michèle Garay (Claire Belmont) , Elodie Navarre (Anita)
Genç sanatçı Angelique’in müthiş bir ilişkisi ve rengarenk, sevimli bir yaşamı var. Yoğun olduğu zamanlarda bile evli bir doktor olan sevgilisine sürpriz hediyeler göndermektedir. Esas isteği ise adamın, hamile olan karısını bırakmasıdır. Fakat olaylar beklediği gibi gitmez, sevgilisi uzaklaşmaya başlamıştır…

Fakat bu ilişkinin sadece bir yönüdür. Daha sonra madalyonun öbür yüzünü çevirir ve evli doktorun bakış açısından olayları izlemeye başlarız. Olylar düşündüğümüzden çok mu farklıdır acaba?..Aşk göründüğü gibi değil midir?

Audrey Tautou bile filmi izlemek için yeterli bir sebep olmasına rağmen, filmin klasik aşk hikayesine farklı açılımlar getirdiğini söyleyelim. İlginç bir romantik yapımla karşı karşıyayız


HICBIR YERDE

Sükran Haydarpasa garinda calisan kirk yaslarinda bir kadindir.

Tek oglu Veysel bir tel cekme atölyesinde calismaktadir. Ölmüs olan kocasinin politik olaylara karismasindan dolayi cok aci cekmis olan Sükran oglunu bu tür olaylardan uzak tutarak korumaya calismaktadir. Oglunun bunlardan uzak olduguna emin olmasina ragmen bir gün Veysel kaybolur. Oglunu bulmak icin sarf ettigi bütün cabalar sonucsuz kalir.Olagan nedenlerden kaybolduguna inanir ve tüm yetkili makamlardan bulunmasi icin yardim ister, ama reddedilir. Sükran umutsuzca her yerde oglunu aramaya baslar. Bir Pazar sabahi Berber Ahmet Sükran”i ziyaret eder ve tanidigi Cezmi adindaki bir polisin Veysel adindaki bir gencle ilgili ilginc bir hikaye anlattigini söyleyerek onu ziyaret etmelerini önerir. Cezmi onlara bu gencin yakalandigi gün kactigini ve garip bir bicimde Mardin”de görüldügünü anlatir. Buna cok heyecanlanan Sükran derhal Mardin”e gitmek üzere trene biner…


EYVAH AŞIK OLUYORUM


Yapımcı: Pilar DeMann, Alwyn Kushner; Senaryo: Beth Schacter; Müzik: Craig Deleon;

Görüntü Yönetmeni: Harlan Bosmajian; Kurgu: Benjamin Meyer; Kostüm Tasarımı: Virginia Johnson

Başrolünde “Garez 2” adlı filmde boy gösteren Amber Tamblyn’in olduğu film, ergenlik çağını bir üst seviyeye taşıyan 6 lise öğrencisinin etrafında gelişen olayları anlatıyor. Cinsel ilişkilerde sınır tanımayan bu gençler, her hafta partnerlerini değiştirirler. Grupta olanlar, grup içinde kalır. Bir gün, Wendy Chicago’dan gelen Sean adlı çocukla tanışır. Çok kısa zamanda yerini duygusal ilişkiye bırakan bu arkadaşlık, grupla olan ilişkisine zarar vermeye başlar. Wendy arkadaşları ve Sean arasında seçim yapmak zorunda kalırken, Wendy’nin erkek kardeşi Nathan ise Sean’in annesi Helen’e kalbini kaptırır.

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>


INADINA ASIK OLUYORUM

Yapımcı: Pilar DeMann, Alwyn Kushner; Senaryo: Beth Schacter; Müzik: Craig Deleon; Görüntü Yönetmeni: Harlan Bosmajian; Kurgu: Benjamin Meyer; Kostüm Tasarımı: Virginia Johnson

Başrolünde “Garez 2” adlı filmde boy gösteren Amber Tamblyn’in olduğu film, ergenlik çağını bir üst seviyeye taşıyan 6 lise öğrencisinin etrafında gelişen olayları anlatıyor. Cinsel ilişkilerde sınır tanımayan bu gençler, her hafta partnerlerini değiştirirler. Grupta olanlar, grup içinde kalır. Bir gün, Wendy Chicago’dan gelen Sean adlı çocukla tanışır. Çok kısa zamanda yerini duygusal ilişkiye bırakan bu arkadaşlık, grupla olan ilişkisine zarar vermeye başlar. Wendy arkadaşları ve Sean arasında seçim yapmak zorunda kalırken, Wendy’nin erkek kardeşi Nathan ise Sean’in annesi Helen’e kalbini kaptırır.

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>


Seksi ve çılgın – The hottie and the nottie

http://img297.imageshack.us/img297/3456/hottkv0.jpg

Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008


Yönetmen : Tom Putnam
Senaryo : Heidi Ferrer
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Paris Hilton (Cristabelle Abbott) , Joel Moore (Nate Cooper) , Christine Lakin (June Phigg) , Adam Kulbersh (Cole Slawsen) , The Greg Wilson (Arno Blount) , Johann Urb (Johann) , Samantha Bailey (Küçük Kız) , Lorraine Smith (Lorraine Smith)
Filmin merkezinde “on üzerinden on numara” bir kadın olan Cristabel Abbott; onun daha az talihli arkadaşı June Phigg ve ikisinin tam ortasında kalan sırılsıklam aşık bir erkek vardır. İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın , hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır.

June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.
>

>

>


Etz Limon – Limon Ağacı

Yönetmen: Eran Riklis Yapım Yılı: 2008
Vizyon Tarihi: 31 Aralık 2008
Firma: Eran Riklis Productions
Süre: 1 saat 46 dk
Dil: Arapça, İbranice
IMDB Puanı: 7.3 (438 Oy)
Ülke: İsrail Almanya
Tür: Dram

Oyuncular:
# Hiam Abbass
# Doron Tavory
# Ali Suliman
# Rona Lipaz-Michael
# Tarik Kopty
# Amos Lavi
# Amnon Wolf
# Smadar Jaaron
# Danny Leshman
# Hili Yalon

Müzik: Habib Shadah
Senaryo: Suha Arraf, Eran Riklis
Yapımcılar: Bettina Brokemper , Antoine de Clermont-Tonnerre , Michael Eckelt

Konusu:
Salma, İsrail ve Batı Şeria arasında Yeşil Hat (1948 toprakları) denen sınır bölgesinde yaklaşık on senedir limon bahçesi olan, Filistinli dul bir kadındır. Yeni komşusu, bahçesinin tam karşısını yeni evi olarak seçen İsrail Savunma Bakanı Navon’dur.

İsrail güvenlik kuvvetleri Salma’ya , Bakanın güvenliğini tehdit ettiği için limon ağaçlarının bir an evvel kökünden sökülmesi emrini bildirirler. Salma, ağaçlarını kurtarmak için; genç Filistinli avukat Ziad Daud ile birlikte İsrail Yüksek Mahkemesine gider.

Onun bu mücadelesi, yeni evinde kapana kısılmış gibi hisseden ve yaşantısından pek mutlu olmayan Savunma Bakanının eşi Mira Navon’ın ilgisini çeker.

Farklılıklarına ve aradaki sınıra rağmen iki kadının arasında oluşan bu görünmez bir bağ, tüm yasaklamalara rağmen Salma ve Ziad’ı birbirne, gün geçtikçe daha da yakınlaştıracaktır.

Salma’nın kişisel hukuki yolculuğu, her oyuncunun hayat mücadelesinde tek başına olduğu Orta Doğu’nun bazen traji komik olabilen, karanlık karmaşıklığının içersine sürükler…

Filistinli birinin açtığı dava alışılageldiği gibi red mi edilecektir?

Salma’nın limon bahçesi ile İsrail’li Bakan’nın evi arasına uzun beton duvarların inşa edilmesi aralarında bir anlaşma olduğunun göstergesi midir?

Limon ağaçlarına ne olacaktır?

style=”text-align: center;”>

style=”text-align: center;”>


Sleeping Dogs Lie – Sex İftiraları

Sex itirafiarı filmi kısaca bir genç kızın başından gecen deneyimlerini sevgilisine anlatmasıyla şekilleniyor.Lise Döneminde evde kimse yok iken köpeğinin organını azına alır bu olayı hayatı boyunca unutamaz taki yeni birsevgilisi olanakadar sevgilisi ile itiraf etme oyunu oynarken azından kacırır.

style=”text-align: center;”>


Hayalet Kasaba – Ghost Town

Hayalet Kasaba - Ghost Town (2008), Hayalet Kasaba - Ghost Town (2008) izle, Hayalet Kasaba - Ghost Town (2008) seyret, Hayalet Kasaba - Ghost Town (2008) konusu, Hayalet Kasaba - Ghost Town (2008) online izle

Tür : Komedi / Fantastik / Romantik

Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Yönetmen : David Koepp
Senaryo : David Koepp , John Kamps
Görüntü Yönetmeni : Fred Murphy
Müzik : Geoff Zanelli
Yapım : 2008, ABD , 102 dk.

Oyuncular: Greg Kinnear (Frank Herlihy) , Téa Leoni (Gwen) , Ricky Gervais (Bertram Pincus D.D.S.) , Dylan Clark Marshall (Alex)
Yakınları tarafından çok sevilen Bertram Pincus günün birinde ölür. Ama Pincus’un bu ölüm durumu sadece 7 dakika sürer. 7 dakikalık bu aradan sonra hayatına geri dönen Pincus’un artık tüm hayaletleri ve daha önce ölen herkesi görebilme gibi bir yeteneği vardır.

Ancak bu yetenek ona fayda değil zarar getirmeye başlamıştır. Çünkü tüm ölüler Pincus’dan bir şeyler talep etmeye başlamıştır. Bu durum onu ölülerle hayattakiler arasında komik bir elçi haline getirmeye başlar.

Gizle Pencere, Panik Odası ve Carlito’nun Yolu gibi önemli filmlerin usta senaristi olan David Koepp bu sefer de yer yer hüzünlendiren fantastik bir komediyle karşımıza
çıkıyor.
>


>


İnci Küpeli Kız – Girl with a pearl earring

http://img222.imageshack.us/img222/766/girlwithapearlearringjb2.jpg

Yönetmen Peter Webber
Senaryo Tracy Chevalier, Olivia Hetreed
Oyuncular Colin Firth, Scarlett Johansson, Tom Wilkinson, Judy Parfitt, Cillian Murphy
Filmin Türü Dram

Orijinal Adı Girl With A Pearl Earring
Yapım Yılı 2003
Yapım Ülkesi İngiltere / Lüksemburg
Orijinal Dili
Filmin Süresi 95 dakika
Dağıtıcı Firma Chantier Films
Vizyon Tarihi 26.03.2004

Açıklama
Dünyanın en sevilen portrelerinden biri olan ve ‘Hollanda’nın Mona Lisa’sı olarak tanımlanan Flaman ressam Jan Vermeer’in ‘İnci Küpeli Kız’ adlı portresindeki iri gözlü ve esrarlı gülümsemeye sahip kız masum mu yoksa baştan çıkarıcı mı? Ve neden inci küpe takıyor? Ünlü ressam Jan Vermeer’e ilham veren portredeki kadının esrarı Hollanda’nın görkemi ile açığa çıkıyor.Sadece bir portre mi yoksa yasak bir aşk mı? Farkı kim söyleyebilir? Tracey Chevalier’in ülkemizde de yayınlanmış aynı adlı best-seller romanından…

Konu
Delft, Hollanda 1665.
On yedi yaşındaki Griet babasının bir iş kazası sonucu kör kalması nedeniyle ailesini geçindirmek için çalışmak zorunda kalır. Johannes Vermeer adlı bir ressamın evine hizmetçi olarak alınır. Griet yavaş yavaş efendisinin ilgisini çekmeye başlamıştır. Vermeer, Griet’in yetiştiriliş tarzı, eğitim düzeyi ve bulunduğu sosyal konum olarak çok farklı olmasına rağmen, renkler ve ışığı sezgileriyle algılama kabiliyetini farkederek onu yavaş yavaş kendi resimlerinin gizemli dünyasına çeker.Vermeer tam bir mükemmeliyetçidir, çoğu zaman bir resmi tamamlaması aylar sürüyordur. Kurnaz kayınvalidesi Maria Thins ise, Vermeer’in bu yetersiz kalan verimi nedeniyle ailenin savurgan yaşam biçimini denetlemeye çabalamaktadır. Griet’in Vermeer’e ilham verdiğini gören Maria tehlikeli bir karar alarak onların gizli ilişkilerinin gelişmesine izin verir…
style=”text-align: center;”>
@ Yahoo! Video
style=”text-align: center;”>
@ Yahoo! Video
style=”text-align: center;”>
@ Yahoo! Video
style=”text-align: center;”>
@ Yahoo! Video

20 Yıl Sonra – 20 Years After

http://img214.imageshack.us/img214/3210/20yearsafterrh9.jpg

Yönetmen:Jim Torres

Senaryo:Ron Harris, Jim Torres

Yayın Tarihi:2008 (USA)

Türü: Drama | Fantastik | Bilim Kurgu

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

The Tender Hook 2008

Yönetmen: Jonathan Ogilvie
Yapım Yılı: 2008
Firma: Film Finance
Ülke: Avustralya
Tür: Suç, Gizem, Romantik
Müzik: Chris Abrahams
Senaryo: Jonathan Ogilvie

Oyuncular: Rose Byrne, Hugo Weaving, Matthew Le Nevez, Pia Miranda, Luke Carroll, John Batchelor, Tyler Coppin, Don Bridges, Jarrah Cocks, Brendan Guerin

Yapımcılar: John Brousek , John Cairns , Michelle Harrison

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE

Bir Zamanlar – Once

http://img255.imageshack.us/img255/3747/oncexa8.jpg

Tür : Dram / Romantik / Müzik
Yönetmen : John Carney
Senaryo : John Carney
Görüntü Yönetmeni : Tim Fleming
Müzik : Markéta Irglová , Glen Hansard
Yapım : 2006, İrlanda , 85 dk.

Oyuncular

GlenHansard (Adam) , Gerard Hendrick (baş gitarist) , Bill Hodnett (adamınbabası) , Danuse Ktrestova (kızın annesi) , Markéta Irglová (kız)

KONUSU

Dublin’degitar çalan aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı olan İrlandalı bir adam,bir gün sokakta çalarken Çek bir kızla tanışır. Adamın maddi durumu pekiyi değildir ve babasının dükkanında ona yardım ederken bir yandan dasokaklarda çalarak para kazanmaya çalışmaktadır. Kız da eşiyle ayrıdır;gündüzleri çalışıp beraber yaşadığı annesine ve kızına bakmaktadır.

Hayalialbüm çıkarmak olan adam müzik şirketlerine yollamak için demohazırlamaya karar verince piyano çalan kızla birlikte çalışmaya başlar.Kız ve erkek onları bir araya getiren müzik sayesinde birbirlerini detanıyacaklardır.

Glen Hansard ve Marketa Irglova’ya “Enİyi Orijinal Şarkı” dalında Oscar kazandıran Once, ikilinin uyumu,sıcak performansları ve beraber seslendirdikleri başarılı şarkılarısayesinde de izleyicinin gönlünde özel bir yer kazanıyor….

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

Babam, Romulus – Romulus, My Father 2008 Tr Dublaj

Babam, Romulus – Romulus, My Father 2008 Tr Dublaj

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Richard Roxburgh
Yapım : 2007, Avustralya
Süre : 99 dk.

Oyuncular
Eric Bana (
Romulus
) , Franka Potente (Christina)
Marton Csokas (Hora) , Kodi Smit-McPhee (Rai)
Veronica Sywak (Lidia Vukovic)

Filmin Konusu
Bu film, Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor.Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğullarıRaimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk veçekişmelerin hikayesi…

Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu veilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu birevreni dengede tutmaya çalışan küçük birçocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındakikırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

Kayıp Yüzük – Closing the Ring Tr Dublaj

Kayıp Yüzük – Closing the Ring Tr Dublaj

Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Richard Attenborough
Senaryo : Peter Woodward
Yapım : 2007, İngiltere / Kanada / ABD , 118 dk.

Oyuncular

Shirley MacLaine (Ethel Ann) , Christopher Plummer (Jack) , Mischa Barton (Genç Ethel Ann) , Gregory Smith (Genç Jack) , Stephen Amell ( Teddy Gordon) , Brenda Fricker (Büyükanne Reilly)

KONUSU

İkinci Dünya Savaşı esnasında yaşanan bir aşk hikayesi… Bir asker nişan yüzüğünü, uzakta olan sevgilisine vermesi için bir köylüye emanet eder. Asker, 1 Haziran 1944 tarihinde gerçekleşen kazada yaşamını yitirir.

10 askerin bulunduğu B-17 uçağı, yoğun sis yüzünden Belfast Cave Tepesi’ne çarpmıştır. Yüzüğün 50 yıl sonra ortaya çıkmasıyla, geçmişte kalan bazı sırlar da su yüzüne çıkar.

Usta yönetmen Richard Attenborough imzalı filmin en büyük sürprizi, oyuncu Shirley MacLaine’i izleyici ile buluşturuyor olması.

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE

Yaşam Savaşı – Survivre Avec Les Loups

http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/64/16/79/18845773.jpg

apım : 2007, Fransa / Belçika / Almanya
Tür : Dram
Yönetmen : Véra Belmont
Senaryo : Véra Belmont
Oyuncular : Benno Fürmann, Yaël Abecassis, Mathilde Goffart, Guy Bedos, Michèle Bernier
Yapımcı : Véra Belmont
Görüntü Yönetmeni : Pierre Cottereau
Müzik : Emilie Simon
Süre : 1 saat, 58 dk.
Gösterim Tarihi : 8 Şubat 2008

KONUSU

II. Dünya Savaşı yılları Brüksel, 1941… Nazi Gestapoların yakalayıp sürgün ettikleri ailenin, genç yahudi kızı Mashi Defonseca’nın gerçek hayat hikayesinden uyarlanmış. Mashi’nin anne ve babası sürgün edilmeden önce, Belçika’lı bir aile ile kızlarının saklanıp korunması ve bakımı için anlaşmıştır. Bir süre sonra yakalanma korkusu ile Mashi ailenin yanından kaçar ve ailesini bulmak için Belçika’dan Ukranya’ya kadar tüm Avrupa’yı yürüyerek geçeceği insanın kanını donduran tehlikelerle dolu dört yıl süren yolculuğuna başlar. Ormanda kurtlarlar sayesinde hayatda kalır.

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE

PART5 İZLE

Not Defteri – The Notebook

http://i23.tinypic.com/9asojk

Yapım : 2004, ABD
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Nick Cassavetes
Senaryo : Jan Sardi, Jeremy Leven, Nicholas Sparks, Nicholas Sparks (Kitap)
Süre : 2 saat, 03 dk.

Oyuncular : James Marsden, Ryan Gosling, Sam Shepard, Joan Allen, Rachel McAdams, James Garner, Gena Rowlands, Chuck Pacheco, Kevin Connolly, Jennifer Echols, Ed Grady, Starletta Dupois, Tim Ivey, Rebecca Koon, Riley Novak, Kweli Leapart, Renée Amber, Anthony-michael Q. Thomas, Patricia Buckley-moss, Jonathan Dickson, Michael L. Nesbitt, Meredith Zealy, Deborah Hobart, Sherril M. Turner, Sasha Azevedo, Robert Ivey, Sandra W. Van Natta, Daniel Chamblin, Barbara Weetman, Jude Kitchens, Cullen Moss, Pat Leonard, James Middleton, Frederick Bingham, Bradley D. Capshaw, James Scott Deaton, Eve Kagan, Erin Guzowski, Stephanie Wheeler, John Cundari, Hugh Robertson, Robert Washington
Yapımcı : Toby Emmerich, Mark Johnson, Lynn Harris, Avram ‘butch’ Kaplan
Görüntü Yönetmeni : Robert Fraisse
Müzik : Aaron Zigman, Glenn Miller, Duke Ellington, Billie Holiday, Dave Ringle, Benny Goodman
style=”text-align: center;”>


Kiralık Sevgili

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-vVz5gxiZYTvSwoGcg48OvPFjIvi16FycLazPvCWlj0eiPsCcisOzMW3aBFdHL0MIKc5ZNtCZ05qUldO8LZnNC8dyozA_z31ldBEaAJFuMwv3JQiC0vnJaOrKqrMstEwLoX6KwscEoVDk/s400/kiral%C4%B1+sevgi.jpg

Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 16 Aralık 2005
Yönetmen : Clare Kilner
Senaryo : Dana Fox
Görüntü Yönetmeni : Oliver Curtis
Müzik : Blake Neely
Yapım : 2005, ABD , 90 dk.

Oyuncular:

Debra Messing (Kat Ellis) , Dermot Mulroney (Nick Mercer) , Amy Adams (Amy) , Jack Davenport (Edward Fletcher-Wooten) , Sarah Parish (TJ) , Jeremy Sheffield (Jeffrey) , Peter Egan (Victor Ellis) , Holland Taylor (Bunny)
Filmin Konusu:

Çaresiz zamanlarda umutsuz çözümler üretilir… Kat evlenmek için doğru adamı beklemektedir ya da bir süre daha beklerdi eğer şımarık kız kardeşi evleniyor olmasaydı.

Kat için eski sevgilisi Jeremy’nin damadın sadıcı olduğunu öğrenmesi üzerine tek bir çare kalmıştır, acilen kusursuz bir sevgili bulmak. New York’un keşmekeşinde bu gerçekle yüzleşen Kat en kolay yolu seçer ve bir eskort kiralar.

Londra’ya kadar okyanusu aşacak gemide kendisine eşlik edecek ve düğünden yüzünün akıyla ayrılmasını sağlayacak bu genç adam tüm yeteneklere sahiptir. Yakışıklı, zeki, kurnaz ve fazlasıyla hoş. Yine de aşk sandığı kadar ucuz değildir.

Bir komedi filmi için en kusursuz set düğünlerdir diyen filmin yaratıcıları bu saptamadan kendilerine pay çıkarmaktan rahatsız olmuyor. Hiçbir şeyin asla beklendiği gibi olamayacağı bu düğünle de başarılı bir romantik komediye imza atıyor Clare Kinler.

TAM EKRAN İZLE

Aşka İki Hafta – Two Weeks Notice

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Two_weeks_notice_ver2.jpg

Vizyon tarihi: 28 Şubat 2003
Yönetmen: Marc Lawrence
Senaryo: Marc Lawrence
Görüntü yönetmeni: László Kovács
Müzik: John Powell
Tür: Komedi, Romantik
Yapım: ABD 2002 100 dakika

Filmin Konusu:

İşinde çok başarılı, ancak nevrotik biri olan, sosyal konulara, özellikle de çevre konularına duyarlı avukat Lucy Kelson’la Wade Corporation adlı Emlak Şirketi’nin sahibi, mesleğinde yükselişini Kelson’un duyarlı olduğu şeyleri tahrip etmeye borçlu olan George Wade’in yolları, Kelson’un yaşadığı bölgeyi Wade Corporation’un elinden kurtarmak için mücadeleye girişmesiyle kesişir. Kendisine güzel avukatlar ve danışmanlar tutup, profesyonel birlikteliği yatağa taşıma gibi kötü bir alışkanlığı olan Wade, Harvard mezunu Kelson’a reddedemeyeceği bir ücretle iş teklifinde bulunur ve onun duyarlılıklarına saygı göstereceğine söz verir. Birlikte çalışmaya başladıklarında ise Keslon Wade’in asıl niyetini çabucak anlayacak ve işinden ayrılarak yine ona karşı mücadeleye girişir.

style=”text-align: center;”>
style=”text-align: center;”>
style=”text-align: center;”>
style=”text-align: center;”>
style=”text-align: center;”>


Hep Seni Aradım – Wicker Park

er;”>
style=”text-align: center;”>Yapım : 2004, ABD
Tür : Dram / Gerilim / Romantik
Yönetmen : Paul McGuigan
Senaryo : Brandon Boyce, Gilles Mimouni
Görüntü Yönetmeni : Peter Sova
Müzik : Cliff Martinez
Süre : 1 saat, 54 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008
style=”text-align: center;”>
style=”text-align: center;”>Oyuncular : Josh Hartnett, Rose Byrne, Diane Kruger, Matthew Lillard, Jessica Pare, Gillian Ferrabee, Vlasta Vrana, Christopher Cousins, Amy Sobol
Yapımcı : Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Andre Lamal, Marcus Viscidi
style=”text-align: center;”>Filmin Konusu:
style=”text-align: center;”>Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.

>
>
>
>
>
>
>
>

Bebekler – Dolls

http://images.amazon.com/images/P/B0007GADXQ.01.LZZZZZZZ.jpg

Yapım : 2002, Japonya
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Takeshi Kitano
Senaryo : Takeshi Kitano
Görüntü Yönetmeni : Katsumi Yanagishima
Müzik : Joe Hisaishi
Süre : 1 saat, 54 dk.
Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2003

Oyuncular : Miho Kanno, Hidetoshi Nishijima, Tatsuya Mihashi, Chieko Matsubara, Kyoko Fukada, Tsutomu Takeshige
Yapımcı : Masayuki Mori, Takio Yoshida

Filmin Konusu:

Filmde üç ayrı hikâye anlatılıyor. Birinci öykünün kahramanı düşük maaşlı bir çalışan olan Matsumoto, ikinci yaşlı bir Yakuza patronu olan Hiro’dur. Üçüncü kahraman ise bir zamanların ünlü popstarı Haruna.