UNUTULMAZ TATİL İZLE

Otuzlu yaşlarındaki üç iyi arkadaş Gayle, Becky ve Judi liseden beri unutulmaz kızlar olmanın hayalini kurmuşlar, fakat bir grup salak olmaktan fazlasını başaramamışlardır. Becky patronunun kızı Ashley’e okulun Güney Padre adasına düzenlediği gezide refakat etme şansı yakalayınca, otuzlu yaşlardaki bu bayanlar, bunun her zaman hayalini kurdukları fırsat olabileceğini düşünürler.

Veba Full izle

arriers yani Veba Filmini izlemenizi tavsiye ediyoruz..Zira 2009 Amerikan yapımı hoş bir dram-korku filmidir..David Pastor yönetmenliğindeki Veba Filminin kısa konusunu sizlere izlemeniz için açıklarsak Filmde dünyanın büyük bir bölümünü etkisi altına alan yıkıcı bir kuş gribi salgını sonrası 4 arkadaşın hayatta kalma mücadeleleri anlatılıyor..Carriers Türkiyede 18 Eylül 2009 tarihinde sinema salonlarında gösterime girmiştir..


Filmi izledikten sonra yorum yapınnız

Ninja Filmi Full İzle


Ninja filmlerine hasta olanların kaçırmaması gereken bir aksiyon..Film için mükemmel diyemeyiz ama kötü de diyemiyoruz..Film Türkçe Altyazılı olarak sizlere sunulmuştur..

Ninja Filmini aşağıdan kolayca izleyebilirsiniz..Lütfen izledikten sonra alt kısımdan yorum yapmayı ihmal etmeyiniz..

Ninja filmlerine hasta olanların kaçırmaması gereken bir aksiyon..Film için mükemmel diyemeyiz ama kötü de diyemiyoruz..Film Türkçe Altyazılı olarak sizlere sunulmuştur..

Ninja Filmini aşağıdan kolayca izleyebilirsiniz..Lütfen izledikten sonra alt kısımdan yorum yapmayı ihmal etmeyiniz..

Ölüm çıkmazı Full izle


2009 Amerikan yapımı Dolans Cadillac Gerilim Filmi Jeff Beesley yönetmenliğinde ve kısa konusu ise Vegasda ortaokul öğretmeni olan Robinson’un karısı, o bölgenin en zengin ve karanlık adamı tarafından öldürülmüştür..İnsan ticareti dahil kirli işlerin adamı olan Dolan, Elizabeth’in ölümünden dolayı yargılansa da, nüfuzunu kullanarak beraat eder.Bunun üzerine Robinson, Dolan’dan intikam almaya karar verir..
İşte Dolans Cadillac Filmi kısa bilgileri :
Yapım : 2009
Ülke : ABD
Tür : Gerilim
Yönetmen : Jeff Beesley
Senaryo : Richard Dooling
Senaryo (Kitap) : Stephen King
Yapımcı : Rhonda Baker
Oyuncular : Christian Slater, Emmanuelle Vaugier, Wes Bentley, Greg Bryk, Al Sapienza
seyredin..

Amerikan pastası 7 full izle

American Pie Presents Book Of Love yani Amerikan Pastası 7 – Aşk Kitabı Filmi 2009 yapımı bir sinema yapıtı..Komedi dalında olan ve John Putch yönetmenliğindeki gençlik filmi 22 Aralık 2009′da gösterime girecektir.

Amerikan pastası 6 full izle





Pastanın en müstehcen dilimi! Sansürsüz! Parti devam ediyor .. Amerikan Pastası Sunar Parti Eviyle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor ..




Amerikan pastası 5 full izle





Erik Stifler, Stifler ailesinin liseden bakir mezun olan tek üyesi olmak üzere olduğunu fark eder ve bu geleneği bozmak adına elinden geleni yapmaya karar verir. Jim’in babasından (Eugene Levy) alınmış bir dizi iyi niyetli tavsiyenin ardından Erik, şansını her yıl düzenlenen ve son derece rezil olan Çıplak Yol yarışlarında denemeye karar verir.

BÖLÜM





2.BÖLÜM




amerikan pastası 4 full izle



Stifler’ın erkek kardeşi Matt yaz tatilini bir bando kampında geçirmekle cezalandırılır. Türlü anormalliklerin yaşandığı bando kampı Matt’in gizli kameraları ve seksi danışmanları yüzünden tam bir karnavala dönüşür.












Amerikan pastası 3 full izle




American Pie serisinin üçüncü filminde evlenmeye karar veren Jim ve Michelle Jim’in ağır hasta olan büyükannesinin düğünlerini görebilmesi için düğün hazırlıklarını iki haftada tamamlamaya çalışırlar. Stifler’ın ebeveynleri onun ısrarları sayesinde yeniden evlenmeye karar verirler; Finch ise bu evliliğe engel olmaya çalışır. Bu arada Finch ile birlikte Jim için büyük bir bekarlığa veda partisi planlayan Stifler ise Michelle’in kız kardeşi Cadence ile yakınlaşır. Partiden sonraki sabah uzak bir kasabada terkedilmiş bir depoda uyanan Jim düğününe vaktinde yetişmek zorunda


Amerikan Pastası 2 İzle

Yönetmen : James B. Rogers
Senaryo : James B. Rogers, David H. Steinberg
Oyuncular: Jason Biggs (James Emmanuel ‘Jim’ Levenstien), Shannon Elizabeth (Nadia), Alyson Hannigan (Michele Flaherty), Chris Klein (Chris ‘Oz’ Ostreicher), Thomas Ian Nicholas (Kevin ‘Kev’ Myers), Natasha Lyonne (Jessica), Mena Suvari (Heather), Tara Reid ,Seann William Scott ,Eddie Kaye Thomas ,Eugene Levy ,Molly Cheek ,Chris Owen ,Eli Marienthal ,Lisa Arturo ,Denise Faye ,John Cho ,Justin Isfeld ,Casey Affleck, George Wyner

Amerikan Pastası 1 izle





cinsel içerik +16
Amerikan Pastası 1 - American Pie 1
Açıklama: Amerikan Pastası 1 - American Pie Filminin Konusu : Kızlara nasıl yaklaşacaklarını bilmeyen 4 delikanlı, bu konularda daha tecrübeli dört genç kız ve pasta alır. Yılın en komik filmlerinden biri olmaya aday olan film aynı zamanda pastayı seks aracı olarak da kullanan ilk film. Film ABD'de 17 yaş sınırı getirilmiş. Bir gençlik komedisi olan filmin şiddet filmleri ile aynı kategoriye konması akıllara şu soruyu getiriyor: ABD'de hala cinsellik, şiddetten daha mı sakıncalı sayılıyor. Yönetmen : Paul Weitz Senaryo : Adam Herz Oyuncular : Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Alyson Hannigan, Shannon Elizabeth, Tara Reid, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott Yapımcı : Chris Moore, Craig Perry Görüntü Yönetmeni : Richard Crudo Müzik : David Lawrence Süre : 1 saat, 35 dk. Gösterim Tarihi : 9 Temmuz 1999

ALACAKARANLIK 3 İzle


Seattle gizemli , öldürücü bir tel tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir onu araştırmaya devam ettiği'nden dolayı Bella kendini tehlikeyle çevrili buldu.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'un arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: HAYAT ya da ÖLÜM. Fakat hangisi ?




kurtlar vadisi gladio full izle




Türkiye'nin yakın tarihine etki eden olayları anlatan filmde: 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın zehirlenmesinin Musul ve Kerkük’e girmesiyle ilişkisi ele alınıyor. Filmde ayrıca, “Cem Ersever, Gladio’nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü? Kim Washignton’dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti? Apo suikastini Gladio nasıl önledi? 28 Şubat süreci bin yıl sürecek iken 5 yılda nasıl sona erdi?” gibi Türkiye tarihini derinden sarsan sorulara ışık tutuluyor.


film izle, erotik film izle, dizi izle, sinema izle, film seyret, izlesene