Ayin izle The Rite izle

Ayin
Tür : Gerilim / Korku / Dram
Gösterim Tarihi : 11 Şubat 2011
Yönetmen : Mikael Håfström
Senaryo : Michael Petroni , Matt Baglio (Kitap)
Yapım : 2011, ABD
Oyuncular : Ciarán Hinds (Peder Xavier) , Anthony Hopkins (Peder Lucas Trevant) , Colin O Donoghue (Michael Kovak) , Alice Braga (Angeline) , Toby Jones (Peder Matthew) , Rutger Hauer (Istvan Kovak)
IMDB Puanı : 6.0 / 10
Konu : Şeytan çıkarma hakkında gerçek olaylardan esinlenilerek yapılan filmde, ilahiyat fakültesi öğrencisi olan Micheal ‘dan şeytan çıkarma ayinlerini incelemesi ve denetlemesi istenir. Bunun için Vatikan ‘a giden Micheal böyle şeylere pek inanmamakla beraber, tüm şüpheciliğiyle olayın psikolojik nedenlerden ötürü olduğuna dair kanıt arayışına girer. oksa iblislerin ve şeytani varlıkların peşinde değildir. Orda şeytan çıkarma ayinlerinde kullandığı inanılmaz yöntemlerle ünlenen Peder Lucas ile karşılaşır. Ancak Lucas ‘ın yeteneklerinin bile çözüme kavuşturamadığı bir olay karşısında Micheal tüm şüpheciliğini ve kırılmaz görünen zırhını kaybeder. Tanık olduğu korkunç kötülük karşısında bir açıklama getirememesi, Micheal ‘ın tüm inançlarını sarsacaktır.
Editörün Notu : Klasik şeytan çıkarma öğresine yoğunlamış korku filmlerinden biri olan Ayin ya da orjinal adıyla The Rite altyazılı ve Full olarak yüklenmiştir. Ayin’e 10 üzerinden 6 veriyoruz. Filmi online olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler.




0 yorum:

Yorum Gönder