Malena Full Sinema İzle

Malena İzle 2000 yılı İtalya ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı olan ve tüm Dünya genelinde çok büyük bir beğeni kazanan, Luciano Vincenzoni adlı yazarın kitabından esinlenilerek beyaz perdeye dökülen Malena Filmi parmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Giuseppe Tornatore yapmış olup, Yapımcılığını ise Bob Weinstein, Mario Spedaletti, Fabrizio Lombardo, Harvey Weinstein, Teresa Moneo ve Carlo Bernasconi isimlerinin oluşturduğu altı kişilik bir yapımcı kadrosuna sahiptir.
Filmi seyreden izleyiciler dönemin en iyi dramlarından birisi olduğunu, erotizmin filme çok iyi aktarıldığını ve savaş döneminde insanların neler yapabileceğini, ergenlik dönemlerinde nasıl aşık olabileceklerini gözler önüne seren bir film olarak görüyorlar.
Filmin Başrollerini Monica Bellucci, Matilde Piana, Angelo Pellegrino, Domenico Gennaro, Franco Catalano, Gianluca Guarrera, Giovanni Litrico, Marcello Catalano, Pietro Notarianni, Vitalba Andrea, Gabriella Di Luzio, Giuseppe Sulfaro, Daniele Arena, Elisa Morucci, Gaetano Aronica, Gilberto Idonea, Luciano Federico, Pippo Provvidenti ve Maria Terranova oynamışlardır.
Malena Full Online Hd Kalitesinde Türkçe dublaj Bedava Yabancı Film İzle, Malena İzle, Malena Filmi İzle.
Filmin Konusu : Erotik, Savaş, Dram, +18 ve Romantik türdeki bu filmin konusunda İkinci Dünya Savaşı yıllarının Sicilya’sında, savaşın dul bıraktığı genç kadın Malena’nın kasabaya gelişiyle birlikte ergenlik çağındaki bir erkeğin fantazi dünyası renkleniverir. Fakat Malena’dan tek etkilenen o değildir ve bu hassas durum kasaba halkını galeyana getirecek boyutlara doğru tırmanır.
İyi Seyirler…

0 yorum:

Yorum Gönder