Yamada The Samurai Of Ayothaya İzle

Yamada The Samurai Of Ayothaya İzle 2010 yılı Tayland yapımı, Türkiye’de gösterime girmeyen, dövüş sanatlarını veya filmlerini sevenler için etkili sahneleri ile göz kamaştıran Yamada The Samurai Of Ayothaya Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Nopporn Watin yapmış olup, Yapımcılığını ise yine aynı isim üstlenmiştir.
İzleyiciler tarafından gayet güzel bulunan ve beğenilen bir film olarak hafızalarda yer edinen, özellikle dövüş severlerin son derece etkili bir film olduğunu söylemesi ile bir anda popülerlik kazanan film türü severlere izleyiciler tarafından tavsiye ediliyor.
Filmin Başrollerini Bin Bunluerit, Seki Oseki, Sorapong Chatree, Winai Khaibutr, Kanokkorn Jaicheun, Somjit Jongjohor ve Thanawut Ketsaro oynamışlardır.
Yamada The Samurai Of Ayothaya Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Aksiyon Filmi İzle.
Filmin Konusu : Dram, Spor, Aksiyon, Tarih, Macera ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda Güney Tayland Nakhon Si Thammarat eyaletinin valisi olan bir japon maceracının yaşamını konu edinip tarihi figürlerin çok iyi lanse edildiği bir film olarak oteritelerden kabul gördü.
İyi Seyirler…
Yamada The Samurai Of Ayothaya İzle – Yamada The Samurai Of Ayothaya Full İzle – Yamada The Samurai Of Ayothaya Full İzle
Önemli Duyuru : Birinci izleme seçeneğini açtığınız da video yarım kalırsa, ikinci izleme seçeneğine geçiniz. İkinci izleme seçeneğini açtığınızda videoyu ileri sardırıp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.







0 yorum:

Yorum Gönder