Bağlanmak Yok türkçe dublaj izle

-Bağlanmak Yok / No Strings Attached 2011 ABD / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı: 6.2/10
Tür: Komedi, Romantik, Gençlik
Yönetmen: Ivan Reitman
Oyuncular: Natalie Portman, Ashton Kutcher,
Lake Bell, Kevin Kline, Cary Elwes
Müzik: John Debney
Süre: 1 saat 48 dk
Çocukluk yıllarından sonra birbirini hiç görmeyen Emma (Natalie Portman) ve Adam (Ashton Kutcher) bir partide karşılaşırlar. Birlikte takılmaya başlayan çift sadece yatakta birbirlerini mutlu etme kararı alır onun dışında iki yabancı gibi davranacaklardır. Ancak zamanla işin şekli değişmeye başlar.
Konu olarak sıradan bir yapım olan ve içinde +18 sahnelerin bulunduğu filmde iki ünlü oyuncu başrolü paylaşıyor. Eğlendirici bir içerik sunan 2011 yapımı film için yorumlarınızı bekliyor; iyi seyirler diyoruz.
NOT: Filmi ALTYAZILI izlemek isterseniz BURAYA TIKLAYIN.


Middle Men 2009

-Middle Men 2009 ABD / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı: 6.7/10
Tür: Komedi, Suç, Dram
Yönetmen: George Gallo
Oyuncular: Luke Wilson, Giovanni Ribisi,
Peter Stormare, Laura Ramsey, Gabriel Macht
Müzik: Chris Boardman
Süre: 1 saat 45 dk
95′li yıllarda, teknolojide başdöndüren gelişmelerin yaşanır. İnternet toplum yaşamına girer ve dijital medya (VCD) kavramı ortaya çıkar. Bu günlerde ufak bir girişimci olan Jack, karşısına çıkan iki parlak zekalı insanın önerilerine kulak asar. Teklife göre profesyonel bir şekilde porno sektörüne giriş yapacaklardır. Bunu zorla da olsa kabul eden Jack, bir anda büyük ilerlemeler kaydeder fakat başı da polisle belaya girecektir.
Komedi ve suç türünde, biraz da yetişkinlere yönelik bir içerik sunan ve sürükleyici konusu ile izlenmeye değer bu yapımı VizyonFilmizle.net olarak beğeninize sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.

Sonraki Üç Gün izle

-Sonraki Üç Gün / The Next Three Days 2010 2011 ABD / Türkçe DUBLAJ veya Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.3/10
Tür: Suç, Dram, Romantik
Yönetmen: Paul Haggis
Müzik: Danny Elfman, Alberto Iglesias
Süre: 2saat
Oyuncular: Russell Crowe, Liam Neeson,
Elizabeth Banks, Olivia Wilde, Jonathan Tucker
John ve Laura çiftinin hayatı, Laura’nın bir cinayet soruşturması sonucu suçlu ilan edilmesiyle tamamen değişir. Olayla bir ilgisi bulunmadığını belirtse de elindeki kanıtlar mahkemeyi iknaya yetmez ve tutuklanarak ceza evine gönderilir.. Karısının suçsuzluğundan emin olan John (Russell Crowe), bunu ispat etmeye çalışır fakat başaramaz. Yapabileceği son çareye başvuracaktır ve bunu başarabilmesi için 72 saat süresi vardır…
Türkiye’deki gösterim tarihi henüz belli olmayan ve başrolünü Russell Crowe’in üstlendiği The Next Three Days filmi, şimdiden 2011′in beğenilen filmleri arasında adından söz ettiriyor.. Vizyon filmlerin en kaliteli adresi: http://fimtrizle.blogspot.com/ olarak bu filmi de beğeninize sunuyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

İntikam Yolu / Drive Angry 2011 ABD

-İntikam Yolu / Drive Angry 2011 ABD / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı: 6.3/10
Tür: Aksiyon, Fantastik, Gerilim
Yönetmen: Patrick Lussier
Oyuncular: Nicolas Cage, Amber Heard,
William Fichtner, Billy Burke,
David Morse, Christa Campbell
Müzik :Michael Wandmacher
Süre: 1 saat 44 dk
Kızının öldürülmesi üzerine cehennemden kaçan Milton (Cage), hem torununu kurtarmak hem de intikamını almak için uğraşacaktır. Dünyadaki bu intikamı Jonah King isimli bir katilden almaya çalışırken; bir yandan da cehenneme geri dönmesi için şeytan tarafından görevlendirilen muhasebeciden kurtulmak zorundadır..
2011 yılının beklenen filmlerinden olan ve sinemalarda 3D olarak gösterilen filmde (25 Mart’ta), Nicholas Cage başrolü üstleniyor. Beklentilerin altında kaldığı söylenen filmi http://fimtrizle.blogspot.com/ olarak sunuyor; iyi seyirler diyoruz.


Rango 2011 ABD / Türkçe DUBLAJ-

-Rango 2011 ABD / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı: 7.7/10
Tür: Animasyon, Macera, Komedi
Yönetmen: Gore Verbinski
Oyuncular: Johnny Depp, Abigail Breslin,
Isla Fisher, Timothy Olyphant, Alfred Molina
Müzik: Hans Zimmer, Robert Edwards,
Peter Miller, Philip Young,
Lee Orloff, Jeffrey A. Humphreys,
Brian Robinson, Mike Anderson
Süre: 1 saat 47 dk
Sıradan bir bukalemun olan Rango (Johnyy Depp), şans eseri vahşi batı taraflarında bir uç karakola sürülür. Burada yapacağı hiç bir şeyi olmayan Rango, kanunların etkili olamadığı bu kasabada ne yapacağını şaşırır ve kasabanın yeni bir şerife ihtiyacı olduğunu düşünür…
Johnny Depp’in Rango karakterine can verdiği film, son dönem animasyonlardan ve izleyenler tarafından genellikle beğenilen bir yapım niteliğinde. Durağan geçebilen bazı kısımlarına rağmen eğlenceli bir film olan Rango için yorumlarınızı bekliyor; iyi seyirler diyoruz.


Three 3 2010

-Three 3 2010 2011 Almanya / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.2/10
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Tom Tykwer
Oyuncular: Sophie Rois,
Sebastian Schipper, Devid Striesow
Süre: 2 saat
Hanna ve Simon 20 yıldır beraberdirler. Berlin’de bazen sürtüşmeli bir harmoni tutturmuş bir hayat sürmektedirler. Alımlı, modern, olgun, çocuksuz, kültürlü, aklı başında kişilerdir. İlişkiler, çocuk sahibi olma isteği, beraber eve çıkma, düşük yapma, kaçıp geri dönme: haber sunucusu Hanna ve sanat teknisyeni Simon 20 yıla tüm bunları sığdırmışlardır fakat önlerini artık pek görememektedirler. Ta ki ikisi de, birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı erkeğe, Adam’a aşık olana kadar…
Bafta adayı “Run Lola Run” filmi ile kültleşen, “Perfume: The Story of a Murderer”, “Paris, je t’aime” ile de beğeni toplayan yönetmen Tom Tykwer’ın modern ilişkileri biraz alaycı ve komik bir dille irdeleyen son filmi, geçtiğimiz aylarda !f İstanbul Film Festivali’nde seyirciyle buluşmuştu. Şimdi isehttp://fimtrizle.blogspot.com/ olarak sizlere sunuyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.




Green Lantern ( yeşil fener ) izle 2011

-Green Lantern (Yeşil Fener) 2011 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.3/10
Tür: Aksiyon, Fantastik, Suç
Yönetmen: Martin Campbell
Oyuncular: Ryan Reynolds, Blake Lively,
Tim Robbins, Mark Strong,
Peter Sarsgaard, Angela Bassett
Müzik: Joints Jumpin’ ,Jay Weigel
Süre: 1 saat 44 dk
Evrenin barışını korumak için savaşan bir birliğin üyesi olan Hal Jordan / Green Lantern (Ryan Reynolds), büyük güçlere sahip bir yüzüğün peşindedir. Yüzüğü taktığında herkesten üstün olabilen Hal, evrenin koruması görevinden bile vazgeçecek kadar bu yüzüğe bağımlı hale gelmiştir…
2011 yapımı olan ve sinemalarda 3D olarak gösterime girecek filmi, şimdilik sizlere sinema çekim olarak sunuyoruz (görüntü izlenebilir kalitededir).. DVD görüntü çıktığı zaman yenisini ekleyeceğimiz film için şimdiden iyi seyirler diyoruz.


X-Men: Birinci Sınıf / X-Men: First Class 2011 ABD / Türkçe Altyazılı-

-X-Men: Birinci Sınıf / X-Men: First Class 2011 ABD / Türkçe Altyazılı-
EN İYİ 250 FİLM: 248. SIRADA
IMDB Puanı: 8.1/10
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu,
Fantastik, Macera, Savaş

Yönetmen: Matthew Vaughn
Oyuncular: James McAvoy, Kevin Bacon,
Jennifer Lawrence, Michael Fassbender
Müzik: Henry Jackman
Süre: 2 saat 12 dk
Charles Xavier (James McAvoy), orta okula henüz başlamıştır. 1962 senesinde, aynı zamanda bir de takıma üye olan Charles, bu takımdaki süper güçlü arkadaşlarıyla beraber insanların faydasına işler yapabilmeyi öğrenir. Takım arkadaşlarından birisi olan Erik Lensherr, zamanla bu gücünü kontrol dışı ve kötülük adına kullanmaya başlayınca, Charles’in baş düşmanı olur.
X-Men serisinin geriye yönelik çekilen ve soru işaretlerini kaldıran bu film, oldukça yüksek bir beğeniye ve oylamaya sahip. IMDB Top 250 listesine şimdiden adını yazdıran filmi http://fimtrizle.blogspot.com/ olarak sunuyoruz. Ayrıca filmi kesinlikle 3D olarak sinemalarda izlemenizi öneririz. İyi seyirler.





Winnie The Pooh 2011

-Winnie The Pooh 2011 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-
IMDB Puanı: 7.4/10
Tür: Aile, Animasyon,
Çizgi, Macera

Yönetmen: Don Hall, Stephen J. Anderson
Müzik: Hans Zimmer, Henry Jackman
Süre: 1 saat 9 dk
Ayı Winnie ve küçük arkadaşları Tigger, Piglet, Kanga, Roo ve kuyruğunu kaybeden Eeyore yeni bir maceraya atılırlar. Filozof olmaya çalışan ama aklında sadece bal yiyebilmek olan Winnie, Baykuşların verdiği görevi yerine getirmeye giderken midesine hakim olabilecek midir?
Beğenilen ve yıllardır süren çizgi film Winnie the Pooh’un sinema versiyonu bu yapım, özellikle küçük çocuklar için çekilmiş bir çizgi sinema. Ailece keyifle izlenebilecek filmi http://fimtrizle.blogspot.com/ olarak sizlere sunuyoruz. İyi seyirler.