Terminatör

Terminatörler yani makineler insanlığı ele geçirmek üzere, kahramanımızın mücadelesinde bu savaşta acaba insanlık kazanabilecek mi? Arnoldun yerine gelen aktör hiç de fena bir oyun sergilememiş. Oldukça kaliteli bir sinema filmi ilgiyle izleyeceksiniz. Sernini son filmi tam bir görsel şölen.
Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 5 Haziran 2009
Yönetmen : McG
Senaryo : John D. Brancato , Michael Ferris , Jonathan Nolan , Gale Anne Hurd , Anthony E. Zuiker , James Cameron.
Görüntü Yönetmeni : Shane Hurlbut.
Müzik : Danny Elfman.
Yapım : 2009, ABD / Almanya / İngiltere.

Oyuncuları: Christian Bale (John Connor) , Anton Yelchin (Kyle Reese) , Bryce Dallas Howard (Kate Connor) , Moon Bloodgood (Blair Williams) , Sam Worthington (Marcus Wright) , Helena Bonham Carter (Dr. Serena Kogan) Bu sinema şaheserini kaçırmayın.
Kıyamet Günü yaşandıktan sonra, 2018 yılındayız. Beklenildiği gibi makineler kontrolü ele geçirmiş ve geriye kalan bir grup insan Skynet’e ve ordularına karşı bir direniş başlatmıştır.

Direnişi örgütleyen John Connor’ın bu savaşı kazanabileceğine olan inancı Marcus Wright isminde bir yabancının ortaya çıkmasıyla sarsılıyor. En son bir hapishane hücresinde olduğunu hatırlayan Marcus’un gelecekten mi yoksa geçmişten mi geldiği sorusuyla karşı karşıya kalıyor.

İkili, Skynet’in insanoğlunu tamamen ortadan kaldırabilecek son saldırısını engellemek amacıyla, Skynet’in operasyonlarının yapıldığı üsse doğru yola çıkıyorlar.


0 yorum:

Yorum Gönder