Caprica

 Caprica

Caprica filmini izle, bedava indirmeden sinema canlı tr dublaj türkçe alt yazılı sinema online, Caprica film seyret, film izle

Müzik Bear McCreary.
Yapım : 2009.
Ülke : Kanada Amerika.
Tür : Aksiyon, Dram

Caprica izle, Caprica filmini seyret, Caprica online izle, Caprica direk izle

KOnusu: Battlestar Galactica’yı günümüze uyarlayıp, bize dört sezonluk bir görsel şölen yaratan sci-fi ekibi, uzun süredir yeni dizi “Caprica” üzerinde çalışıyorlardı.
Caprica, 1978de yayınlanmaya başlayan Battlestar Galactica’nın ilk bölümlerinden de öncesini, yani BSG’den 58 yıl gerisini anlatacak. Daha sonrasında bildiğimiz gibi insanlığı yok oluş noktasına getiren saylonların yaradılış hikayesini, arka planında gezegenler arası savaşlar ve dini çatışmalar ile izleyeceğiz.
Dizide haşır neşir olacağımız karakterlerden bazıları.
Daniel Graystone: Saylonların yaratıcısı, zengin ve dâhi bir bilgisayar programcısı.
Joseph Adama: Daniel Graystone’un kızının öldüğü patlamada eşini ve kızını kaybetmiş ünlü bir avukat. Çok farklı kişilikler olmasına rağmen, Daniel’le bu olay yüzünden yolları kesişmiştir. İleriki adımlarında, Daniel’e yardım edecektir.
Zoe Graystone: Daniel’in 16 yaşındaki kızı. Tıpkı babası gibi bir bilgisayar dâhisi. Ancak babası ile ciddi fikir ayrılıkları yaşamaktadır. Zoe, erkek arkadaşı Ben sayesinde insanların yollarını yitirmiş, sapkınlık içinde yaşadığını fark eder ve tek Tanrılı dini benimser.
Karakterlerin hepsini yazmak mümkün değil ancak bir tane daha yazayım:
William Adama. Joseph’in 11 yaşındaki oğlu.

İyi Seyirler Dileriz…


@ Yahoo! Video


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

0 yorum:

Yorum Gönder