Kiralık Sevgili

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-vVz5gxiZYTvSwoGcg48OvPFjIvi16FycLazPvCWlj0eiPsCcisOzMW3aBFdHL0MIKc5ZNtCZ05qUldO8LZnNC8dyozA_z31ldBEaAJFuMwv3JQiC0vnJaOrKqrMstEwLoX6KwscEoVDk/s400/kiral%C4%B1+sevgi.jpg

Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 16 Aralık 2005
Yönetmen : Clare Kilner
Senaryo : Dana Fox
Görüntü Yönetmeni : Oliver Curtis
Müzik : Blake Neely
Yapım : 2005, ABD , 90 dk.

Oyuncular:

Debra Messing (Kat Ellis) , Dermot Mulroney (Nick Mercer) , Amy Adams (Amy) , Jack Davenport (Edward Fletcher-Wooten) , Sarah Parish (TJ) , Jeremy Sheffield (Jeffrey) , Peter Egan (Victor Ellis) , Holland Taylor (Bunny)
Filmin Konusu:

Çaresiz zamanlarda umutsuz çözümler üretilir… Kat evlenmek için doğru adamı beklemektedir ya da bir süre daha beklerdi eğer şımarık kız kardeşi evleniyor olmasaydı.

Kat için eski sevgilisi Jeremy’nin damadın sadıcı olduğunu öğrenmesi üzerine tek bir çare kalmıştır, acilen kusursuz bir sevgili bulmak. New York’un keşmekeşinde bu gerçekle yüzleşen Kat en kolay yolu seçer ve bir eskort kiralar.

Londra’ya kadar okyanusu aşacak gemide kendisine eşlik edecek ve düğünden yüzünün akıyla ayrılmasını sağlayacak bu genç adam tüm yeteneklere sahiptir. Yakışıklı, zeki, kurnaz ve fazlasıyla hoş. Yine de aşk sandığı kadar ucuz değildir.

Bir komedi filmi için en kusursuz set düğünlerdir diyen filmin yaratıcıları bu saptamadan kendilerine pay çıkarmaktan rahatsız olmuyor. Hiçbir şeyin asla beklendiği gibi olamayacağı bu düğünle de başarılı bir romantik komediye imza atıyor Clare Kinler.

TAM EKRAN İZLE

0 yorum:

Yorum Gönder