Hayalet Sevgililerim

MDb:5,6

Yönetmen: Mark Waters

Senaryo: Scott Moore, Jon Lucas

Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada

Müzik: Rolfe Kent

Türkçe Adı: Hayalet Sevgililerim

Gösterim Tarihi: 24 Temmuz 2009

Resmi Site: New Line Cinema

Yapım: 2009

Ülke: Amerika

Tür: Komedi, Romantik

Süre: 110 Dakika

Oyuncular: Matthew McConaughey (Connor Mead), Jennifer Garner (Jenny Perotti), Michael Douglas (Uncle Wayne), Emma Stone (Allison Vermeersh), Breckin Meyer (Paul), Lacey Chabert (Sra), Robert Forster (Sergeant Volkom), Anne Archer (Vonda Volkom), Daniel Sunjata (Brad), Noureen DeWulf (Melanie).

Bilgi: Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Connor Mead; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüdür. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmez, bunu yaparken yanında başka bir kadın olmasından da!

Connor’un kardeşi Paul’ün düğün arifesidir. Herkes, hatta Connor’un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny’de bu evliliği kutlamak için Paul’ün yanındayken o bunu sabote etmeye çalışır.

Ama onun model aldığı, her zaman kadınların sevgilisi olmuş amcası Wayne’nin hayaletinin onu ziyaret etmesiyle silkilenir. Bu gece onu ziyaret eden sadece amcasının hayaleti olmayacaktır. Geçmişteki sevgililerin hayaletleri ortaya çıkacaktır.

İzle












0 yorum:

Yorum Gönder