İçimdeki Şeytan – Alone / 2009

Çok sevdiği kocası Vee ile birlikte Kore’de yeni bir yaşam kurmak için Tayland’taki geçmişinden ayrılan Pim’in evliliğinde her şey yolunda görünmektedir.Pim, sürekli bir işe ve iyi arkadaşlara sahiptir.Pim ve Vee’nin hayatları bu haliyle iyi gitmektedir.

Yaşamlarında her şey Pim’e Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar böyle devam eder.Telefonla gelen haberde, Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamamış ve çok hasta olduğu için Pim ve Vee’nin birlikte, Pim’in annesinin yanına dönmesi gerekmektedir.

Pim’in Tayland’a varması ile geçmişte yaşadığı acı hatıralarla dolu bir tecrübeyi de anımsar.Ancak bu anılar geçmişte yaşadıklarından oldukça değişiktir.Bu geçmişe dönüşleri daha içten hisseder ve sanki o olaylar Pim’e çok yakın birisinin hisleri gibidir.Pim bu duyguları hissettikten kısa süre sonra, bir ikiz kardeşinin varlığını hatırlar ve tüm anılar zihninde yavaş yavaş canlılık kazanmaya başlar.

Böylece yaşananlar bir yap-boz parçaları gibi belirginleşmeye başlar ve Pim artık bu garip hislerinin sebebini farketmektedir.Böylece iki yaşam birbirleriyle bağlantı kurar.Pim bundan sonra bir daha özgür olamayacaktır.Bu aslında Pim için korkunç bir farkındalığın başlangıcıdır.Ayrıca, Pim’in bu kötü tecrübeleri unutmasına engel olan bir şey vardır.Onun neden bu tecrübeleri unutmaması istenmektedir?

Yapım : 2007
Ülke : Tayland
Tür : Gerilim, Korku, Dram
Vizyon Tarihi : 03 Temmuz 2009 (Türkiye)
Yönetmen : Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom
Senaryo : Sophon Sakdapisit, Aummaraporn Phandintong, Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom
Yapımcı : Yongyoot Thongkongtoon, Mingmonkul Sonakul, Yodphet Sudsawad
Görüntü Yönetmeni : Niramon Ross
Müzik : Chartchai Pongprapapan
Süre : 1 saat 30 dk
Oyuncular : Marsha Wattanapanich (Pim / Ploy), Vittaya Wasukraipaisan (Vee), Ratchanoo Bunchootwong (Pim ve Ploy’un annesi)

0 yorum:

Yorum Gönder