Miami Çetesi / Kings Of South Beach

  Miami Çetesi / Kings Of South Beach

Miami Çetesi / Kings Of South Beach filmini izle, mayami indirmeden bedava online türkçe dublaj direk tek link indir tr alt yazılı erotik, Miami Çetesi / Kings Of South Beach film seyret, film izle

Tür : Aksiyon / Dram
Yönetmen : Tim Hunter
Yapım : 2007, ABD
Süre : 86 dk.
Oyuncular Donnie Wahlberg, Jason Gedrick Steven Bauer, Maria Valentina Bove
Filmin Konusu Saldırılar, Cinayetler, Şiddet…Miami’ye Hoş Geldiniz!
Yeraltı kralı Chris Paciello’nun şok edici gerçek yaşamından esinlenilerek beyaz perdeye uyarlanan Kings Of South Beach, kalp atışlarınızı yükseltecek, seksi ve aksiyon dolu sahnelerle dolu unutulmaz bir macera.
Ünlü kulüp sahibi Chris Troiano 1990′ların ortalarındaki fırtınadan sonra, Miami’nin güney sahillerini işgal etmiş ve tüm sahili zenginlerin uyuşturucu mekanı haline getirmiştir.
Chris, koruması olarak gizemli sert adam Andy Burnett’i kiralar. Andy’nin kolayca uyum sağladığı bu hayat tarzı, onu kısa sürede patronunun sağ kolu ve en yakın arkadaşı haline getirir. Chris’in kirli geçmişi, onun tüm zenginliği olan gece klübünü elinden alıp bir batağın içine sürüklemeye başlayınca, iki dost karşı karşıya gelir. Nadine Velazquez, Ricardo Antonio Chavira ve Steven Bauer’ın da yardımcı rollerde unutulmaz performanslar sergilediği bu heyecan fırtınasını kaçırmayın.
Ekleyen : OceanGirL

İyi Seyirler Dileriz…


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

0 yorum:

Yorum Gönder