Özcan Deniz - Pamela - Fuat - 2009 - Her Şey Değişir - Single Albüm



“HER ŞEY DEĞİŞİR” isimli single için üç farklı müzik türünün başarılı yorumcularını bir araya getirdi. Popüler müziğin güçlü sesi Özcan Deniz, alternatif müziğin renkli ismi Pamela ve rap’in yükselen yıldızı Fuat, “Her Şey Değişir” isimli şarkıyı birlikte seslendirdi. 2 ay süren yoğun bir tempo sonucunda hazırlanan proje, titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktı.

Coca-Cola'nın dünya çapındaki müzik projeleri kapsamında desteklediği, Türkiye’nin en özgün trio’su tarafından seslendirilen, Türkiye’nin en pozitif sözlere sahip şarkısını içeren, büyük merak ve ilgi ile beklenen single çalışması.

“Her Şey Değişir” single’ının satışlarından elde edilecek gelir, Coca-Cola Türkiye’nin WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) ile birlikte yürüttüğü "Bafa'ya Su, Ege'ye Bereket" projesine aktarılacak.
“Mutluluk artar paylaşınca” mesajını veren “Her Şey Değişir”de Özcan Deniz, Pamela ve Fuat’a Türkiye’nin en önemli vokalistlerinden oluşan kalabalık bir koro eşlik ediyor. Şarkının sözleri Uğur Çakır’a; bestesi Andrew Bloch, Ed Dunne, Cee-lo Green, Butch Walker’a; düzenlemesi ise Hakan Özer ile Ömer Ahunbay’a ait.

Tüm çalışmalar boyunca büyük bir uyum içinde olan Özcan Deniz, Pamela ve Fuat; tam anlamıyla “farklı” bir projede bir arada yer almanın heyecanını yaşıyorlar. Single’ın fotoğraf çekimlerinde de oldukça eğlenen üçlü, Merve Kırşan’ın stylingini yaptığı çekimlerde, ünlü fotoğrafçı Serkan Şedele’nin objektifinin karşısına geçti. 9 saat süren çekimler süresince birbirinden samimi pozlar veren üçlünün arasındaki uyum, çok içtenlikli, doğal ve samimi karelerin ortaya çıkmasını sağladı.

http://rapidshare.com/files/26381833...fuat_2009_.rar

http://www.ziddu.com/download/5919738/Ozcan_Deniz___Pamela___Fuat_Ergin-Her_Sey_Degisir.mp3.html

0 yorum:

Yorum Gönder