The Women – Kadınlar Hakkında Her Şey

Mary, babasıyla birlikte çalıştığı işinden kovulmuştur. Bir de üstüne gittiği güzellik salonunun manikürcü kızıyla kocasının kendisini aldattığını öğrenince, annesi ve kızıyla bir tatile çıkar.

Mary’nin en yakın arkadaşı Sylvie Fowler, bir kadın magazin dergisinin birinci editörüdür lakin mutlu, başarılı bir hayat süren Sylvie’nin işi tehlikededir. Önceleri Tanya’dan Mary’nin aldatıldığını ilk öğrenen olarak Mary’e söyleyip söylememe ikilemini yaşarken, kariyerinin kurtarmak adına dedikodu yazarı Bailey Smith’e Mary’le ilgili malzeme verir. Bunları öğrenen Mary kendini dinlemek için bir kadın kampına gider ve burada Kontes Miller ile tanışır. Buradaki deneyimlerinden sonra Mary artık hayattan ne istediğini bilen birine dönüşür.

1930’lu yılların sonunda piyes ve film olarak yapılmış Kadınlar, Clare Boothe Luce’nin piyesinde onun nefret ettiği kadınlara karşı bir eleştiri olurken, 2000’li yılları uyarlamasında güçlü ve modern kadınların dünyasının şık bir komedisi haline gelmiştir.

Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Diane English
Senaryo : Diane English , Clare Boothe Luce
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular: Meg Ryan (Mary Haines) , Annette Bening ( Sylvia Fowler) , Eva Mendes ( Crystal Allen) , Debra Messing ( Edith Potter) , Jada Pinkett Smith ( Miriam Aarons) , Bette Midler (Flora DeLave) , Candice Bergen (Catherine Frazier)

0 yorum:

Yorum Gönder