Avatar FiLmini İZLe


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Macera - Gerilim
Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009
Yönetmen : James Cameron
Senaryo :
James Cameron
Görüntü Yönetmeni : Mauro Fiore
Müzik : James Horner
Kurgu : John Refoua
Yapim : 2009 - ABD
Süre : 125 dk.
Dagitimci : Tiglon Film
Resmi Web Sitesi : avatarmovie.com

Oyuncular

Sam Worthington (Jake Sully), Sigourney Weaver (Grace), Zoe Saldana (Neytiri), Michelle Rodriguez (Trudy Chacon), Giovanni Ribisi (Selfridge), Joel Moore (Norm Spelman), Matt Gerald (Lyle Wainfleet)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI



DISK VII



DISK VIII



DISK IX



DISK X



DISK XI


Felç kalmış eski bir denizci olan Jake, Avatar adlı bir programa dahil edilir ve Pandora isimli bir gezegene gönderilir. Başlangıçta bu görevin amacı gezegeni tanımaktır. Pandora çok farklı bir tabiata ve oldukça ilginç canlı türlerine evsahipliği yapan bir gezegendir. Jake ve ekibi gezegende yaşayan Na'vi isimli bir halkla karşılaşır. İnsanların kendilerinden daha ilkel gördükleri Na'vilerin onlardan tek üstünlüğü fiziksel kapasiteleri değildir. Doğa ile iç içe ve onunla uyumlu bir şekilde yaşayan Na'viler insanların sahip olamadığı yeteneklere sahiptirler.

Türsel çeşitlilikle ilgili yaptıkları araştırmaların amacı aslında gezegende bulunan çok değerli bir madenle ilgilidir. Topraklarını terk etmek istemeyen Na'viler insanlarla çatışma halindedir. Jake onları uzaklaştırmak için kullanılan Aavatar adlı genetik deneye katılır. Sonuçta deney Jake'e yeniden yürüyebilmenin yollarını açmıştır, ancak hiçbir şey beklendiği gibi sonuç vermez.

Titanik, Yaratıklar, Terminator filmlerinin efsanevi yönetmeni James Cameron Sinema tarihinde çığır açacak filmi Avatar ile bir kez daha seyircileri büyülemeye hazırlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder