Nasıl DivX Film izlenir ?


Sitemize eklenen Filmler Divx kalitesinde olduğu için Yardım makalesi hazırlamya karar verdik.

DivX Filmleri İzlemek İçin Ne Yapmalıyım?

1. Öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak gerekli olan divx playerı indiriyoruz. (Tamamen ücretsizdir.)

DİVX PLAYER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

2. Firefox kullanıyorsanız aşağıda resimdeki gibi bir pencere gelecektir, burada Dosyayı kaydet diyip indiriyoruz. Eğer Internet Explorer kullanıyorsanız indirmek için Kaydet veya Aç diyebilirsiniz.



3. İndirme tamamlandıktan sonra DivXInstaller.exe isimli dosyayı çalıştıyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak, Next diyip devam ediyoruz.



4. Kullanım koşullarını kabul ettiğimize dair onayımızı belirtmek için I accept the terms of the License Agreement seçeneğini işaretleyip Next ile devam ediyoruz.



5. Devam ettiğimizde karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Burada aslında bir değişiklik yapmamıza gerek yok fakat DivX Plus DirectShow Filters isimli eklentiye ihtiyacımız yok, encoder oluyor o. Burada da Next diyip devam ediyoruz.



6. Bu kısımda programın yükleneceği dizini seçiyoruz. Eğer belirtilen dizin sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa, yani o dizine yüklenebilirse Next diyip devam ediyoruz.



7. Kurulum tamamlandıktan sonra aşağıdaki ekran gelecek. Program ile ilgili yeniliklerden haberbar olmak istiyorsanız e-mail adresinizi boşluğa yazabilirsiniz, fakat bu mecbur değil. Next diyip son aşamaya geçiyoruz.



8. Programı başarıyla kurdunuz, Close diyip kurulum ekranını kapatabilirsiniz.



9. DivX filmleri izlemeye başlamak için yapmanız gereken son şey bilgisayarınıza reset atmak. Başlat’tan Yeniden Başlat diyin ve filme ait konuda verdiğimiz linkten filmi DivX kalitesinde izlemeye başlayın!

0 yorum:

Yorum Gönder