Zaman Yolcusunun Karısı – The Time Traveller’s Wife

Zaman Yolcusunun Karısı - The Time Traveller’s Wife

Zaman Yolcusunun Karısı – The Time Traveller’s Wife filmini izle, inidrmeden hemen canlı tek link bedava full netten donmadan kaliteli hd,Zaman Yolcusunun Karısı – The Time Traveller’s Wife film izle, film seyret

Tür : Bilim Kurgu / Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 9 Ekim 2009
Yönetmen : Robert Schwentke
Senaryo : Bruce Joel Rubin , Audrey Niffenegger (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Florian Ballhaus
Müzik : Mychael Danna
Yapım : 2009, ABD , 107 dk.

Oyuncular RachelMcAdams (Clare Abshire) , Eric Bana (Henry DeTamble) , Ron Livingston(Gomez) , Brooklynn Proulx (Genç Clare) , Arliss Howard (RichardDeTamble) , Hailey McCann (Alba) , Stephen Tobolowsky (Dr. DavidKendrick) , Alex Ferris (Genç Henry)

Konusu olarak Maceracı ruhlu HenryDeTamble’ın çok nadir görülen genetik bir bozukluğu vardır.Henry ise istem dışı hayatının farklı dönemlerine yolculuk edebilmektedir. farklı zamanlara yapılan seyahatlar birinde gelecekte eşi olacak 6 yaşındaki Clare ile tanışır.
Ressamolan Clare, seneler sonra tekrar karşılaştıklarında uzun bir zman beklediği Henry ile evlenir. Başta Henry’nin aniden ortadan kaybolmalarının üstesinden gelebileceğini düşünen Claregiderek yalnız kalmaya başladıkça aşkını da sınamak zorundakalacaktır.
Audrey Niffenegger’ın çok satan bilim-kurguromanından beyazperdeye uyarlanan Zaman Yolcusunun Karısı, RachelMcAdams ve Eric Bana gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor.

iyi seyirler dileriz..

part1

part2

ALTERNATİF 1 İZLEMEK İÇİN TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder