Mirrors AynLar FiLmini İzle

Mirrors
Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Gerilim - Korku
Gösterim Tarihi : 22 Agustos 2008
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo :
Alexandre Aja, Grégory Levasseur
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : Javier Navarrete
Kurgu : Baxter
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 110 dk.
Dagitimci : Tiglon Film
Resmi Web Sitesi : www.mirrorsmovie.com

Oyuncular

Kiefer Sutherland (Ben Carson), Paula Patton (Amy Carson), Cameron Boyce (Michael Carson), Erica Gluck (Daisy Carson), Amy Smart (Angela Carson), Mary Beth Peil (Anna Esseker), John Shrapnel (Lorenzo Sapelli)


DISK II



DISK III



DISK IV


Ben Carson önceleri hayatı yolunda giden bir polis memurudur. Meslektaşı olan NYPD polisini yanlışlıkla vurmasının üzerinden yaklaşık olarak bir yıl geçmiştir ve bu kaza hem işine mal olmuş hem de alkol ve öfke problemini doğurmuştur. Ben, durumunun ailesi ve çocukları açısından da dayanılmaz hale gelmesiyle ablasının yanına, Queens'e yerleşir.

Hayatını bir düzene sokma konusunda ümitsizliğe düşen Ben, Mayflower adlı süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar. Birçok masum insanın hayatına mal olmuş büyük yangın sonrası batmış bir hayalet gemiye benzeyen mağazada Ben, duvarlardaki aynalarla ilgili bir gariplik sezer. Aynalar üzerinde yanıp sönen ışıklar arasında Carson korkunç görüntülerle karşı karşıya kalır.

Birçok ülkede yasaklanan Yüksek Tansiyon filmi ile dikkatleri üzerine çekmiş Alexandre Aja'nın yönettiği Aynalar, son dönemlerde popüler olan uzak doğu korku filmlerinin yeniden çevrimlerinden biri. Güney Kore yapımı Geoul Sokeuro'nun yeniden çevrimi olan filmin başrolünde 24 ile adından söz ettiren Kiefer Sutherland var.

0 yorum:

Yorum Gönder