Hellboy 2 film izle

Hellboy%2B2004%2Bmovie%2Bwallpaper.jpg"

İnsanı 'insan' yapan nedir? Köklerden mi gelir, yoksa zaten öyle mi doğar?Cehennem ateşinden dünyaya doğan küçük kırmızı yaratık, Profesör Broom‘un hiç doğmamış oğlu olarak 60 yaşına kadar gelmiştir.İnsanlar gibi yaşlanmayan bu dev kırmızı yaratığa “Hellboy” adı verilmiştir.Bu korkutucu dev yaratık, görünüşünün aksine, şaşırtıcı derecede ‘insanlık içgüdüsü‘ne sahiptir.Hellboy, her ne kadar insan güdülerine sahip olsa da, kökleri O’nu geri çağırıp, yaratılış amacını yerine getirmek için elinden geleni yapacaktı.Rasputin; Hellboy‘un yaratıcısı, O’nu dünyayı cehenneme çevirmesini sağlamak için yaratıklar göndermektedir.

\

Tekrar tekrar doğan yaratıklarla savaşan Hellboy, birlikte büyüdüğü Liz‘e ölümsüz bir sevgiyle bağlıdır.

Sinirlendiği zaman elektrik veren Liz, bu gücünü kontrol edemediği için bir zamanlar büyük bir felakete sebep olmuş ve bunun için hala kendini suçlamaktadır.
Hastahanede kalan Liz, Hellboy ve Profesör Broom‘un tüm ısrarlarına rağmen eve dönmeyi reddeder. Sonunda Hellboy’un yardımcısı John Myers ile eve dönmeyi kabul eder.

\

Myers ile yakınlaşan Liz, Hellboy‘un kıskançlığının ve aşkının geç de olsa farkına varacaktır.

Kıskanç bir erkek gibi davranan, çakmakla puro yakmaya çalışan, boynuzlarını törpüleyen kırmızı yaratık Hellboy, kökleriyle olan savaşında, ‘gerçekte kim olduğunu‘ keşfedecektir.Mike Mignola’nın çizgiromanından yönetmen Guillermo del Toro tarafından sinemaya uyarlanan Hellboy“da Ron Perlman, Selma Blair, Rupert Evans, John Hurt gibi isimler yer alıyor.




0 yorum:

Yorum Gönder