Kurtlar imparatorluğ

 Kurtlar imparatorluğu

Kurtlar imparatorluğu filmini izle, bedava indirmeden türkçe dublaj sinema tr alt yazı indir seyret, Kurtlar imparatorluğu film seyret, film izle

Jean Christophe Grange ın aynı adlı gerilim ve bilim kurgu romanından uyarlanan film Jean Renonun harika oyunculuğuyla adeta bir bilim kurgu gerilim efsanesi oldu.
Filmin Konusu:
Paris’ te bir Türk mahallesinde insanlık dışı cinayetler işlenmektedir. kurbanlarını akıl almaz işkencelerle tanınmayacak hale getirip öldüren katil ve ya katillerin soruşturması için polis şefi paul nerteaux görevlidir. neredeyse her soruşturmasından sonra eline hiçbirşey geçmeyince, Türkleri iyi tanıyan birinden yardım almak zorunda kalır ..jean-louis schiffer geçmişinden dolayı kendi camialarında pek sevilmeyen bir polistir. zira adı zamanında bazı yasa dışı olaylara karışmıştır. nerteaux ile bu işi birlikte araştırmaya karar verirler. ancak herşey göründüğü gibi değildir. schiffer’ın kafasında kimsenin bilmediği planları vardır. bir devlet görevlisinin eşi olan anna heymes, yaşadığı sağlık problemleri yüzünden hayatı altüst olan bir kadındır. sürekli gördüğü hayaller yüzünden en yakınlarını tanıyamayacak hale gelmiştir.
Hikayenin gelişmesiyle beraber anna ve diğer iki adamın yolları kesişir.

İyi sEyirler dileriz…


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

0 yorum:

Yorum Gönder